Türkiye’nin tüylerini diken diken eden konuşma!
Elazığ ve Malatya’yı vuran depremde çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti. Olağanüstü seferberliğin ilan edildiği bölgede arama kurtarma ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ederken bir sağlık görevlisinin enkaz altında kalan vatandaşla yaptığı telefon konuşması kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.
“AŞAĞIDAKİ HERKESİN ANNESİ SENSİN”
Telefonda enkaz altındaki Azize isimli kadını sakinleştirmeye çalışan görevli, “Hiç kimse susmasın aşağıda. Aşağıdaki herkesin annesi sensin. Tek iletişim kurduğumuz kişi sensin. Sen daha güçlü olacaksın. Senden tek istediğim şey o teyzeye seslen. Onu konuşturmaya çalış” dedi.
KÜRTÇE KONUŞARAK SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI
Enkaz altındaki kadının “Yanımızda komşunun annesi de var” sözleri üzerine kurtarma görevlisi Kürtçe konuşarak enkaz altındaki diğer kadını da sakinleştirmeye çalıştı. Kaynak: AK Gazete
Benzer Videolar
-
Sultanbeyli Belediyesi’nden halka ücretsiz fitness hizmeti
-
Türkiye’nin yüzde 60’ında çene eklem rahatsızlığı olabilir!
-
BİR LİDERİN HİKAYESİ
-
Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı’ndan 15 Temmuz videosu
-
İstanbul’un mangal yürekli kadın muhtarı: Cavide Karakülah
-
Mahmut Özcan, İTO’daki yolsuzluklara tepki için istifa etti!
-
İBB AK Parti Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz, “Devletimizin soysuzlara karşı yürüttüğü soylu mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz”
-
Abdullah Özdemir, “2010 ile 2019 yılları arasında İstanbul raylı sistemler adına altın çağını yaşadı”
-
İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe “AK Parti İBB Başkan Adayı kim olacak?” sorusunu cevapladı
-
Gazeteci Musa Has’tan öğretmenlerimize özel beste
-
Zafer Şahin, Yeniden Refah Partisi’nin yükselişte olduğunu belirtiyor
-
İstanbul Takipte Haber Sitesi 6’ıncı ödül gecesine sosyal medyadan muazzam dönüşler oldu


