Ana Sayfa ÇEVRE 20 Nisan 2016

Ümraniye’deki yangın söndürüldü

Ümraniye’de bir markete ait depoda çıkan yangın itfaiyenin müdahalesi ve helikopter desteğiyle kontrol altına alındı ve yaklaşık 5 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü.

Ümraniye’de bir markete ait depoda çıkan yangın itfaiyenin müdahalesi ve helikopter desteğiyle kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının sürdüğü depoda büyük çapta maddi hasar oluştu.

Edinilen bilgiye göre, Dudullu Organize Sanayi Sitesi NATO Yolu Caddesi üzerinde yer alan Özturunçlar Markete ait bir depoda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yaklaşık 3 bin metrekarelik alan sahip depodaki yangına müdahale için çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Alev alev yanan depo itfaiye erlerine de zor anlar yaşattı. Deponun yanında bulunan bir un fabrikasının gaz depolarına alevlerin sıçramaması için itfaiye ekipleri yoğun çaba sarf etti. Yangının yaşandığı deponun çevresinde polis ekipleri güvenlik tedbirleri alırken sağlık ekipleri de hazır bekletildi. Yangının uzun süre devam etmesi üzerine havadan helikopterde destek verdi. Yangın çevredeki diğer fabrikalara sıçraması önlenirken olay yerinde başlatılan soğutma çalışmaları sürüyor.

İlginizi çekebilir

Köprüde özçekim kazası

Köprüde özçekim kazası

selyus