Ana Sayfa ÇEVRE 2 Ağustos 2018

Üsküdar’da çay buluşmaları Selimiye Parkı’nda devam etti

Üsküdar Belediyesi akşam çayı buluşmaları Selimiye Mahallesi Selimiye Parkı’nda devam etti. Semt pazarına yakın olması hasebiyle mahalle sakinlerinin yoğun katılımına sahne olan buluşmada çay, simit ve peynir ikramı yapıldı.

Buluşmada çocuklara yönelik satranç, mangala gibi zeka oyunları ve yüz boyama etkinliği de gerçekleştirildi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Üsküdarlılarla parkta buluşmaya AK Parti İstanbul Milletvekilleri Osman Boyraz ve Müşerref Pervin Tuba Durgut ile birlikte geldi.

Başkan Hilmi Türkmen konuşmasında “Park buluşmalarımız kesintisiz sürüyor. Yarın da Cumhuriyet Mahallemizde yeni bir park açıyoruz. Bu arada bir de müjde vereyim, tarihi Selimiye Hamamı’nı Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden devraldık, restore ediyoruz. Ecdad yadigarı bu güzel eseri kadınlara yönelik sanat merkezi olarak açacağız inşallah” dedi.

Müzik eşliğinde doyasıya eğlenen çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edilen buluşmada bazı çocuklar da mikrofonu alarak şarkı söyledi. Mahalle sakinlerinin Başkan Hilmi Türkmen’le sohbeti hava kararana dek sürdü.

selyus