Ana Sayfa ÇEVRE 8 Ocak 2019

Üsküdarlıların Üsküdar Belediyesi’nden memnuniyet oranında rekor!

Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakınlığıyla bilinen Aksoy Araştırma Şirketi’nin her ilçede 880 kişiye sorarak yaptığı araştırmaya göre Üsküdar halkının yüzde 91’i Üsküdar Belediyesi’nden memnun olduğunu belirtti.

CHP İstanbul’da iki konuda ciddi araştırma yaptırdı. Birincisi, ilçelerin sorunlarını öğrenmeye çalıştı. İkincisi ise o bölgelerin halkı nasıl belediye başkanları istiyor? Bu iki sorunun da cevabı bulundu ve ortaya bir sonuç çıktı. Ertan Aksoy’un sahibi olduğu Aksoy Araştırma Şirketi’nin her ilçede 880 kişiye sorarak yaptığı araştırmaya göre belediyeler masaya yatırıldı.

Üsküdar’da Üsküdar Belediyesi ve Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’le ilgili sorulan soruların tamamında memnuniyet yüzde 80’lerin üzerinde çıktı. Bununla birlikte Üsküdar halkının yüzde 91’inin belediyenin temizliğinden memnun olduğunu belirtmiş… Yani burada CHP’li ve diğer parti seçmenleri de Üsküdar Belediyesi’nden memnun görünüyor. Bu, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve ekibinin başarısıdır. Zaten yaptıkları da ortadadır. Bundan sonra ise yaptıkları yapacaklarının teminatıdır…

selyus