Ana Sayfa ÇEVRE 1 Kasım 2018

Valide-i Atikli çocuklar Başkan Türkmen’i yalnız bırakmadı

Valide-i Atik Mahallesi’ndeki çocuklar Pazarbaşı Parkı 5 çayına katılarak Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i dinledikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Üsküdar 5 çayı buluşmalarına Valide-i Atik Mahallesi’nde bulunan Pazarbaşı Parkı ev sahipliği yaptı. Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan ve halen devam eden 5 çayı buluşmalarına katılan Başkan Hilmi Türkmen, “Sevgili hemşehrilerim hepiniz hoşgeldiniz. Önümüzdeki ayın ortalarına doğru Cumhurbaşkanımızın katılımları ile miting havasında toplu bir açılış gerçekleştireceğiz. Bu açılışta; yeni belediye binamızı, Nevmekân Sahil’i, Nakkaştepe Millet Bahçesi’ni, Ünalan Bilim Merkezi’ni ve Bulgurlu Engelsiz Yaşam Merkezi gibi çok değerli, Türkiye’de eşi benzeri olmayan eserlerimizi açıyoruz. Biliyorsunuz Belediye binamızın önünü genişlettik, toplu açılışımızı orada yapacağız. Bizleri orada yalnız bırakmayın, açılışa hepinizi bekliyoruz” dedi.

Keyifli ve eğlenceli geçen park buluşmasına katılan mahalle sakinlerine çay ve simit, çocuklara da pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi. Aynı zamanda çocuklara yönelik yüz boyama etkinliği de gerçekleştirildi.

selyus