Ana Sayfa EĞİTİM 10 Kasım 2016

AK Kadınlardan çocuklara kitap

AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Başkan Neslihan Yurtdagül öncülüğünde Dünya Çocuk Kitapları Haftası Programı kapsamında çocuklara kitap hediye ettiler.

AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ‘Dünya Çocuk Kitapları’ haftası sebebiyle ilçede bulunan her Mahallerden çocukları okuma sevgisi ve kitap okuma alışkanlığı edindirme adına kütüphane ziyareti gerçekleştirdi. İlçe Kadın Kolları Çevre ve Şehircilik Kültür Başkanı, ilçe başkan yardımcıları Serap Dolaşır, Gül Yanar eşliğinde, Dünya Çocuk kitapları haftasında çocuklarla Kültüre ve Turizm Bakanlığı’na Bağlı Üsküdar Selimiye Çocuk Kütüphanesi ve Üsküdar Belediyesi Güzel Adam ve Öncüler Kütüphanesi ‘ni ziyaret ettiler.

AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları olarak çocuklara kitap hediye ettikleri programla ilgili açıklama yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, “Okuyan kişi için kitaplığın yanı başından daha rahat bir yer olabileceğini sanmıyorum. Kitapların büyülü kokusunda, geleceğe emin adımlarla yürümeleri adına çocuklarımıza ilim ve bilimin yolunu açan kitaplar ile buluşturduk. Kitap sevgisini arttırmak, okuma alışkanlığı edindirme amacı ile kütüphaneleri ziyaret ettik. Çocuklarımızın bu ziyaretten mutlu ve memnun olması, büyük bir şevkle kütüphaneyi gezmeleri, kitapları okumalarını görmek bizleri de mutlu etti ” dedi. 

selyus