Ana Sayfa EĞİTİM 28 Ekim 2016

Ataşehir AK Kadınlar, Vanlı öğrencileri kitapla mutlu etti

AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları, Başkan Neslihan Yürtdagül’ün öncülüğünde Van Güzelsu Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu’na kütüphane desteği için 542 hikaye ve eğitime destek kaynak kitabı gönderdi.

AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları’ndan önemli bir sosyal çalışma daha. Van Güzelsu Borsa İstanbul Yatılı Ortaokulu öğretmeni Recep Kabakçı’nın çağrısı üzerine AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları, Van Güzelsu Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu’na kütüphane desteği için 542 hikaye ve eğitime destek kaynak kitabı gönderdi.

AK Parti Ataşehir ilçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül’ün bizzat ilgilendiği kitapları Başkan Yardımcısı Fatma Çevik ile birlikte yolladılar.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Yurtdagül, “Geleceğimizin teminatı ve temel taşı olan çocuklarımızın kaliteli eğitim ile hedefe yönelik gelişmesi ve eğitimlerine destek olabilmek için kitaplarımızı mahalle ve ilçe yönetimlerimizle özenle seçip topladık. Topladığımız bu kitapları Van’a yollayarak onlara can oluruz inşallah” dedi. 

 

İlginizi çekebilir

İletişimde öncü üniversite

İletişimde öncü üniversite

selyus