Ana Sayfa EĞİTİM 23 Kasım 2018

Aydoğan Ahıakın’dan anlamlı öğretmenler günü programı

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği programda eğitim camiası ile bir araya geldi. Kadıköy İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın’ın ev sahipliğinde düzenlenen programa İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut, Kadıköy Kaymakamı Mustafa Arslan, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Aslan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Akın İlhan katıldı.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hocası Semra Acar ile 15 Temmuz şehidimiz merhum Yılmaz Ercan’ın annesi Nermin Ercan gecenin onur konuklarıydı.

Öğretmenlere seslenen AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın, “Çok kıymetli öğretmenlerimiz, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle başta programımıza teşrif eden sizlerin ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim” dedi.

Kadıköy Kaymakamı Mustafa Özarslan ve Kadıköy İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın’ın elinden naif bir çiçek alan Semra Acar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öğrencilik yıllarını ve o günlerde öne çıkan örnek kişiliğini anlattığı konuşmasında duygu dolu anlar yaşandı.

 

selyus