Ana Sayfa EĞİTİM 19 Ocak 2018

Başkan Çağırıcı, Bağcılar’ın engelli kursiyerlerine karnelerini dağıttı

Engelli kursiyerlere karelerini veren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bağcılar’ın huzurunun buradan geçtiğine inanıyorum. Bağcılar ailesi ve yöneticileri olarak sizlere hizmet etmekten her zaman onur ve mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Karne alan yavrularımızı gençlerimizi tebrik ediyorum.”

Türkiye genelinde 18 milyona yakın öğrenci yarın alacağı karnenin heyecanını yaşarken Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda 35 branşta kurs gören 400 engelliye 1. Eğitim Dönemi sonu sembolik karneleri verildi. En güzel elbiselerini giyip kuşanan engelliler karnelerini aldıktan sonra düzenlenen şölende sevdikleriyle doyasıya eğlendi.

“BAĞCILAR’IN HUZURU BURADAN GEÇİYOR”

Engelliler Sarayı’nda düzenlenen programda bir konuşma yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bağcılar’ın huzurunun buradan geçtiğine inanıyorum. Bağcılar ailesi ve yöneticileri olarak sizlere hizmet etmekten her zaman onur ve mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Karne alan yavrularımızı gençlerimizi tebrik ediyorum. Tatilde burası yine açık. Her zaman her türlü ihtiyaçlarını göreceğiniz bir mekân olarak hizmet edecek. Rabbim gülen yüzünüzü soldurmasın” dedi.

“ÇOK GÜZEL BİR İŞ YAPTINIZ”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, ise “Bir dönem sona erdi. Karne heyecanını sizlerle bir gün önceden başlattık. Karne alan bütün kardeşlerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Törenin özel konuğu Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de Engelliler Sarayı’ndan çok etkilendiğini dile getirerek “Çok güzel bir iş yaptınız. Emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi.

“MÜZİKLİ YEMEKLİ ŞÖLEN DÜZENLENDİ”

Konuşmaların ardından öğrencilere başarı belgesi ile sembolik karneleri protokol tarafından verildi. Karnelerini alan öğrenciler sevinçlerini yakınlarıyla paylaşırken büyük bir coşku yaşadılar. Programın sonunda karne alan engelliler için müzikli yemekli şölen düzenlendi. En güzel kıyafetlerini giyip süslenen kursiyerler sevdikleriyle doyasıya eğlendi.

Karne dağıtım törenine İlçe Müftüsü Musa Uzun, engelliler, öğretmenleri ve yakınları da katıldı.

selyus