Ana Sayfa EĞİTİM 6 Eylül 2019

Başkan Döğücü, “Üniversiteye Merhaba” diyen öğrencilerle buluştu

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Genç Gelecek’te Üniversiteye hazırlanarak kazanma başarısı gösteren öğrencilerle “Üniversiteye Merhaba” şenliğinde bir araya gelerek onların heyecanına ortak oldu.

4 Eylül Çarşamba günü Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi’nde gerçekleşen programda öğrenciler düzenlenen çeşitli aktiviteler ve Genç Gelecek Müzik kulübünün konseri ile üniversite öncesi doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

Sancaktepe Belediyesine bağlı Genç Gelecek Merkezleri’nde eğitim gören öğrencilerden 15 Tıp Fakültesi, 16 Hukuk Fakültesi, 14 Diş Hekimliği Fakültesi, 42 Mimarlık Fakültesi, 241 Mühendislik Fakültesi başta olmak üzere toplamda 2.046 öğrenci üniversiteye giriş hakkı elde etti.

“GENÇLERİMİZ BURADA CİDDİ BİR BAŞARI YAKALAMIŞ OLDU”

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Başta Milli Eğitim Bakanlığımızın, Milli Eğitim Müdürlüklerimizin ortak çalışmaları ve Sancaktepe Belediyesi olarak da biz geçmiş dönemlerdeki dershanelerde verilen hizmetlerden daha kaliteli ortamlarda daha birikimli ve donanımlı öğretmenlerimiz, çocuklarımızı-gençlerimizi üniversitelere hazırladık. Genç Gelecek’te üniversite eğitimi alan gençlerimiz, danışman eğitmenleri ile sürekli iletişim halinde olarak kendilerine sunulan rehberlik hizmetinden faydalandı. Deneme sınavları, birebir rehberlik-danışmanlık hizmeti, motivasyon seminerleri, üniversite tanıtım gezileri, eğitim kampları hizmetleri de verildi. Ve gençlerimiz burada ciddi bir başarı yakalamış oldu. Bu başarı bizleri fazlasıyla mutlu etti. Bugünün ortağı, yarının sahibi olan gençlerimizle bir aradaydık. Sancaktepe’nin pırıl pırıl çocuklarının üniversite heyecanlarını paylaştık. İyi ki varsınız gençler! Yolunuz, bahtınız açık olsun” dedi.

Başkan Döğücü, Sancaktepe Belediyesi olarak geleceğin teminatı gençlere yönelik yatırımlara hız kesmeden devam edileceğinin müjdesini vererek tüm öğrencilere üniversite hayatlarında başarılar diledi.

Program sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Döğücü, öğrencileri tek tek tebrik ederek kendilerine çeşitli hediyeler takdim etti.

selyus