Ana Sayfa EĞİTİM 3 Şubat 2020

Başkan Döğücü’den okul ziyaretleri

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, yarıyıl tatilinin ardından 2019 – 2020 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın 2. döneminin başlaması nedeniyle, Ahmet Keleşoğlu ilkokulu, Muhsin Yazıcıoğlu ve Abdurrahmangazi İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Ahmet Keleşoğlu İlkokulu’nda gerçekleşen bayrak törenine katıldı. Başkan Döğücü, bayrak töreni öncesi yaptığı selamlama konuşmasında 2019-2020 Eğitim Öğretim dönemi ikinci yarısının hayırlı olmasını diledi.

Konuşmasında Sancaktepe Belediyesi olarak eğitime yapılan yatırımların her zaman öncelikleri arasında olduğunun altını çizen Başkan Döğücü  “Sancaktepe Belediyesi olarak eğitimi önemsiyoruz. Siz kıymetli gençlerimizin her zaman yanınızdayız. Sizlerin iyi yetişmesi geleceğimiz için çok önemli. Gelecekte bu ülkeyi sizler yöneteceksiniz. İyi yetişmiş, donanımlı gençlere ihtiyacımız var” dedi.

Bayrak töreninin ardından okul idaresi ve öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Döğücü, onlarla sohbet ederek ikinci dönem için hayırlı olsun temennisinde bulundu. Eğitimi her zaman önemsediklerini kaydeden Başkan Döğücü, eğitim camiasının her zaman yanında olacaklarını söyledi. Başkan Döğücü buradaki programın ardından ilçede bulunan Muhsin Yazıcıoğlu ve Abdurrahmangazi İmam Hatip ortaokullarını ziyaret etti.

selyus