Ana Sayfa EĞİTİM 24 Şubat 2017

Başkan Erdem, çocuklarla buluştu

Sancaktepe Belediyesine bağlı bilgi evlerinde bulunan 16 çocuk kulübünde, 4-5 yaş grubu 1050 çocuğun eğitim aldığını belirten Başkan Erdem, çocukların okul öncesi gelişimlerinin çok önemli olduğunu, çocuk kulüplerinde okul öncesi eğitim ve özellikle anne-çocuk ilişkileri alanında hizmetlerin verildiğini söyledi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi’nde bulunan çocuk kulübünü ziyaret etti. Burada çocuklarla vakit geçiren Başkan Erdem, veliler ve öğretmenlerle de bir süre sohbet etti.

23 Şubat Perşembe günü gerçekleşen ziyarette ilk olarak çocuklarla bir araya gelen Başkan Erdem, çocuklarla sohbet ederek onlarla fotoğraf çektirdi. Ziyareti çerçevesinde tüm çocuklarla tanışarak bir süre vakit geçiren Başkanı Erdem, çocukların eğitimleri hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Sancaktepe Belediyesine bağlı bilgi evlerinde bulunan 16 çocuk kulübünde, 4-5 yaş grubu 1050 çocuğun eğitim aldığını belirten Başkan Erdem, öğretmen ve velilerle olan sohbetinde hem bilgiler aldı hem de velilerin taleplerini dinledi. Çocukların okul öncesi gelişimlerinin çok önemli olduğunu, çocuk kulüplerinde okul öncesi eğitim ve özellikle anne-çocuk ilişkileri alanında hizmetlerin verildiğini söyledi.

selyus