Ana Sayfa EĞİTİM 25 Kasım 2017

Başkan Erdem, öğretmenler gününde okulları ziyaret etti

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçemizde bulunan okulları ziyaret ederek, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yenidoğan Okulları’nda düzenlenen Öğretmenler günü programına katıldı.

Başkan Erdem, İlçede bulunan Sabedin Türker İlkokulu, Sancaktepe Anadolu Lisesi, 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu ve Yenidoğan okullarını ziyaret ederek burada öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.

75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulunda öğretmenlerle birlikte kahvaltı yapan Başkan Erdem daha sonra Yenidoğan Okulları Sancaktepe Kampüsü’nde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa katıldı.

“ÖĞRETMENLERİMİZ, GELECEĞİMİZİN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”

Programda konuşan Başkan Erdem, “Öğretmenlik, sevgi, şefkat ve fedakârlık isteyen kutsal bir meslektir. Öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan, onların bedensel, ruhsal ve zihinsel gelişiminde yönlendirici rol üstlenen öğretmenlerimiz, geleceğimizin büyük güvencesidir” dedi.

Fedakâr, öğretmenlerin senede bir kez hatırlanacak olan kişiler olmadığını dile getiren Başkan İsmail Erdem, ”24 Kasım tarihi öğretmeninin şeref günüdür. Ona olan saygıyı yenileme, onun yüceliğini anma günüdür. Böyle anlamlı bir günde tüm öğretmenlerimizi sevgiyle, candan kutluyorum. Siz değerli eğitimcilerimizin yükünü biraz daha hafifleterek, eğitim kalitemizi yükseltmek en büyük hedeflerimiz arasında. Eğitim kalitemizin yükselmesi için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Sizin mesleğinizi daha iyi yapabilmeniz için var gücümüzle çalışıyoruz” şeklinde konuştu..

selyus