Ana Sayfa EĞİTİM 10 Kasım 2017

Başkan Erdem, okul müdürleriyle buluştu

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, ilçemizde görev yapan Okul Müdürleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Erdem, eğitim ile ilgili taleplerin öncelikli konuları olduğunu belirterek “Bize düşen görev, önümüzdeki tüm zorlukları aşıp hedeflere ulaşabilmek için milli ve manevi değerlerine bağlı bilimle barışık ve kendisiyle rekabet edecek insanlardan daha iyi eğitim almış bir gençliği yetiştirmektir. Bu konuda, okullarımız için ne yapabiliriz, eğitime nasıl katkı sağlayabiliriz düşüncesi ve çabası içindeyiz “ dedi.

“CEHALETİN KÖKÜNÜ KURUTACAK OLAN ÖĞRETMENLERİMİZ, EĞİTİM KURUMLARIMIZDIR”

Eğitimin önemine de değinen Başkan İsmail Erdem: “Şahsi kanaatim o dur ki, bir ülkede öğretmenler ve eğitim yöneticileri en müstesna yere sahip değilse orada aydınlanmadan, kalkınmadan ve ilerlemeden bahsedilemez. Sancaktepe’de tüm yaptığımız eğitim yatırımlarında bu hassasiyetten hareket ediyoruz. Çünkü cehaletin kökünü kurutacak olan öğretmenlerimiz, eğitim kurumlarımızdır” şeklinde konuştu.

“18 BİLGİ EVİNDEN BİNLERCE ÖĞRENCİ YARARLANIYOR”

Sancaktepe’de yapılan başta eğitim olmak üzere belediye hizmetlerinden kısaca söz eden Başkan Erdem, 18 Bilgi Evi’nde binlerce Sancaktepeli öğrencinin yararlandığını belirterek: “Bir tane çocuğumuza üniversitenin kapısını açabilirsek, en büyük başarı bence bu olur” şeklinde konuştu. Sancaktepe’de yeni yapılan okullar ve diğer hizmetlerden bahseden Erdem, okulların eksikliklerinin giderilmesi noktasında fiziki manada belediye olarak üzerlerine düşen ne varsa onu yapmanın gayreti içerisinde olduklarını dile getirerek, eğitime gönülden verdikleri hizmetlerden dolayı okul müdürlerine teşekkür etti.

Toplantıda söz alan Okul Müdürleri ise Eğitime verdiği destekten ötürü Başkan İsmail Erdem’e teşekkürlerini sunarak, eğitimci bir Başkan ile birlikte Sancaktepe’ye hizmet etmenin

selyus