Başkan Poyraz, “Çekmeköy çok önemli ve çok güzel bir noktada”

Çekmeköy Belediyesi 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim projeleri açılış törenini katılan Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Biz bu şehrin sorununu sorunumuz kabul ettik. Ve Elhamdülillah bugün geldiğimiz durum açısından emniyet, eğitim, sağlık ve diğer alanlarda Çekmeköy çok önemli bir noktada, çok güzel bir noktada” dedi.  

Çekmeköy Belediyesi 2018-2019 Eğitim Projeleri’ni Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği bir törenle tanıttı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Eğitim Projeleri Koordinatörü Şahmettin Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Açık Fikir Platformu hocası Orhan Gazi Gökçe, projelere katılım sağlayan öğrenciler, öğretmenler ve velileri katıldı.

Programda bir konuşma yapan Başkan Poyraz, “Biz bu şehrin sorununu sorunumuz kabul ettik. Ve Elhamdülillah bugün geldiğimiz durum açısından emniyet, eğitim, sağlık ve diğer alanlarda Çekmeköy çok önemli bir noktada, çok güzel bir noktada” dedi.

EĞİTMENLER ALANINDA UZMAN

Çekmeköy Belediyesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Test Çözüm Merkezi (TEÇÖM), Yenilik Akademisi, Açık Fikir Platformu, Okul Günlüğü Projesi, Uluslararası Bilim Olimpiyatları, Bir Ezgi Bir Söz, Kültür Sanat Haftası, Yazarlık Atölyesi, Yazar Okur Buluşmaları, Eğitim Konferansları gibi yerel ve ulusal bazda bir çok projesiyle eğitime desteğini sürdürecek. Belediyeye ait kültür merkezleri ve bilgi evlerinde yaklaşık 2000 kayıtlı öğrenci ile eğitim çalışmalarını yürüten Çekmeköy Belediyesi ekipleri, alnında uzman eğitmenler ile gençlerin geleceklerini sağlam temeller üzerine kurmalarına 2018-2019 eğitim öğretim yılında da yardımcı olacak.

selyus