Ana Sayfa EĞİTİM 16 Şubat 2024

Başkan Yıldırım’dan öğrencilere müjde: sınav harçları Ümraniye Belediyesi’nden

Ümraniye Belediyesi, 8-9 Haziran’da yapılacak olan TYT ve AYT sınavlarına girecek olan 22 yaşını geçmeyen, Ümraniye’de ikamet eden öğrencilerin sınav giriş ücretlerini karşılayacak. Öğrenciler, 15 Şubat – 1 Mart arası Ümraniye Belediyesi’nin resmi web sitesinden başvuru yaparak, kayıt formunu doldurduktan sonra bu hizmetten faydalanabilecek.Üniversite sınavına girecek olan Ümraniyeli gençlerin sınav harçları Ümraniye Belediyesi tarafından karşılanacak. Başkan Yıldırım, TYT ve AYT sınavlarına girecek gençlere seslenerek “15 Şubat ile 1 Mart arasında başvuru yapmayı unutmayın” dedi.
Ümraniye Belediyesi, 8-9 Haziran’da yapılacak olan TYT ve AYT sınavlarına girecek olan 22 yaşını geçmeyen, Ümraniye’de ikamet eden öğrencilerin sınav giriş ücretlerini karşılayacak. Öğrenciler, 15 Şubat – 1 Mart arası Ümraniye Belediyesi’nin resmi web sitesinden başvuru yaparak, kayıt formunu doldurduktan sonra bu hizmetten faydalanabilecek.

EĞİTİM DESTEĞİ GİDEREK ARTIYOR
Gençlerle güzel haberi paylaşmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda üniversiteye ilk kez kayıt yaptıran ve Ümraniye’de ikamet eden öğrencilerimize bir kereye mahsus 7 bin liralık eğitim desteğinde bulunmuştuk.
Ümraniye Belediyesi olarak bu sefer de TYT ve AYT sınavına girecek olan 22 yaşını geçmemiş her bir gencimizin sınav giriş ücretini karşılamaya karar verdik. Sınava girecek tüm kardeşlerime şimdiden başarılar diliyorum. Türkiye Yüzyılı’nı inşa edecek olan tüm gençlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

selyus