Ana Sayfa EĞİTİM 12 Şubat 2019

Cevher Karakayalı son yolculuğuna uğurlandı

Kadıköy ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube müdürü olarak görev yapan ve çok kısa bir süre önce emekliliğe ayrılan Cevher Karakayalı vefat etti.

Bağlarbaşı İlahiyat Fakültesi Camiinde 11 Şubat Pazartesi günü tarihinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası omuzlarda taşınarak Ümraniye Hekimbaşı Kabristanında defnedildi.

Cenazeye Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Aslan, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ile diğer ilçelerimizin Milli Eğitim Müdürleri ve eğitim camiasının her kademesinden öğretmeni, müdür yardımcısı ve müdürleri son görevlerini yapmak için geldiler.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, AK Parti İBB Meclis Üyesi ve Yeşilay Kadıköy Şube Başkanı Ömer Şahan, Foto Yurt ve birçok kurum çelenk göndererek ailenin, eğitim camiasının acısını paylaştılar.

Merhum Karakayalı’nın yakın arkadaşı Foto Yurt’un sahibi Bülent Uluçay, “Eğitim camiasının ve bizlerin değerli abisi Cevher Karakayalı’ya Allah’tan rahmet, Kederli ailesine, tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

selyus