Ana Sayfa EĞİTİM 24 Şubat 2019

Çevre Koleji’nden uluslararası konferans

Eğitim hayatına 1998 yılında başlayan Özel Çevre Koleji Yabancı Diller Bölümünün geleneksel olarak düzenlediği 15. Uluslararası İngilizce Dil Eğitimi Konferansı – 15th ELT CONFERENCE 23 Şubat Cumartesi günü Çevre Koleji Erenköy Kampüsünde 700 kişilik bir katılımla gerçekleşti.

Özel Çevre Kolejinin 15. ELT Konferansının bu yılki teması “The Ultimate Passion for ELT” olan İngilizce öğretimi alanında yerli yabancı birçok uzman konuşmacının ve yayınevinin yer aldığı konferans gün boyu çeşitli programlar ve etkinliklerle sürdü.

15 ELT Konferansının açılışını dünyaca ünlü İngilizce dil eğitimi kitapları yazarı Ken Wilson’la gerçekleşti, daha sonra bir başka dünyaca ünlü yazar Paul Seligson’ın konuşmasıyla devam etti.

Özel Çevre Kolejinin 15. ELT konferansının onur konuğu İlhan Şeşen oldu.

İlhan Şeşen’in müzik ziyafeti ile devam eden 15. ELT Konferansı katılımcıları, Oxford University Press, Cambridge University Press, MacMillan ve Pearson sponsor yayınevleri ile birlikte birçok yabancı yayınevlerinin stantlarını da gezme şansına sahip oldular. Haber Fotoğraf: Bülent Uluçay (Foto Yurt)

selyus