İslam düşmanı, 28 Şubat ‘başörtüsü yasakçısı’ Kemal Alemdaroğlu pişman değilmiş!

Habertürk’te 2017 yılında yapılan röportaj. 28 Şubat sürecinin sembol isimlerinden sayılan ve ‘başörtüsü yasakçısı’ olarak tanımlanan eski İstanbul Üniversitesi Rektörü Kemal Alemdaroğlu katıldığı TV programında genç kızlarla inançları yüzünden adeta savaştığı, onların okula girememeleri, eğitim alamamaları için talimatlar verdiği için zerrece pişmanlık duymadığını, yasakçı ve ayrımcı zihniyetinin hiç değişmediğini açıkladı.

Bu röportaj Habertürk’te 2017 yılında yapıldı. 28 Şubat post modern darbesinin hemen akabinde İstanbul Üniversitesi rektörü olan ve üniversitede darbe kararlarını uygulayan Kemal Alemdaroğlu, Kübra Par’ın Açık ve Net programına konuk oldu.

Başörtüsü yasağını hiçbir zaman hata olarak görmediğini söyleyen darbeci Alemdaroğlu, bugün kamusal alanda başörtüsünün yaygın olmasının kendisini rahatsız ettiğini belirtti.

28 Şubat kararlarını büyük bir şevkle uygulayan ve başörtüsü düşmanlığını alenen yapan Alemdaroğlu, bugün başörtülü milletvekilleri, bakanlar, lise müdürleri ve üniformalı askerlerin olduğunu ve bu durumu kabullenmediğini ifade etti. Siyasal İslam’ın Türkiye’de hâkim olduğunu ve Türkiye’yi Türklükten uzaklaştırdığını öne süren Alemdaroğlu, Kübra Par’ın “Gerçekten buna inanıyor musunuz?” sorusuna karşılık, “Evet, ben paranoyak değilim” dedi.

Alemdaroğlu, gerçekten paranoyak mı bilinmez ancak, azılı bir darbeci ve İslam düşmanı olduğu kesin! Türkiye’deki yasakçı, faşist zihniyetin temsilcisi olan Alemdaroğlu gibiler, geçmişte yaptıkları rezilliklerden bir gram pişmanlık duymaz. Aksine, imanla bağlı oldukları Kemalizm uğruna yine ve yeniden aynı şeyleri yapmak için asla tereddüt etmezler! Kaynak: Kemal Alemdaroğlu, 28 Şubat’ta yaptığı rezilliği savunmaya devam ediyor! Haber kaynağı: Haksöz Haber / Haber Video: HaberTürk

selyus