İslam düşmanı, 28 Şubat ‘başörtüsü yasakçısı’ Kemal Alemdaroğlu pişman değilmiş!
Habertürk’te 2017 yılında yapılan röportaj. 28 Şubat sürecinin sembol isimlerinden sayılan ve ‘başörtüsü yasakçısı’ olarak tanımlanan eski İstanbul Üniversitesi Rektörü Kemal Alemdaroğlu katıldığı TV programında genç kızlarla inançları yüzünden adeta savaştığı, onların okula girememeleri, eğitim alamamaları için talimatlar verdiği için zerrece pişmanlık duymadığını, yasakçı ve ayrımcı zihniyetinin hiç değişmediğini açıkladı.
Bu röportaj Habertürk’te 2017 yılında yapıldı. 28 Şubat post modern darbesinin hemen akabinde İstanbul Üniversitesi rektörü olan ve üniversitede darbe kararlarını uygulayan Kemal Alemdaroğlu, Kübra Par’ın Açık ve Net programına konuk oldu.
Başörtüsü yasağını hiçbir zaman hata olarak görmediğini söyleyen darbeci Alemdaroğlu, bugün kamusal alanda başörtüsünün yaygın olmasının kendisini rahatsız ettiğini belirtti.
28 Şubat kararlarını büyük bir şevkle uygulayan ve başörtüsü düşmanlığını alenen yapan Alemdaroğlu, bugün başörtülü milletvekilleri, bakanlar, lise müdürleri ve üniformalı askerlerin olduğunu ve bu durumu kabullenmediğini ifade etti. Siyasal İslam’ın Türkiye’de hâkim olduğunu ve Türkiye’yi Türklükten uzaklaştırdığını öne süren Alemdaroğlu, Kübra Par’ın “Gerçekten buna inanıyor musunuz?” sorusuna karşılık, “Evet, ben paranoyak değilim” dedi.
Alemdaroğlu, gerçekten paranoyak mı bilinmez ancak, azılı bir darbeci ve İslam düşmanı olduğu kesin! Türkiye’deki yasakçı, faşist zihniyetin temsilcisi olan Alemdaroğlu gibiler, geçmişte yaptıkları rezilliklerden bir gram pişmanlık duymaz. Aksine, imanla bağlı oldukları Kemalizm uğruna yine ve yeniden aynı şeyleri yapmak için asla tereddüt etmezler! Kaynak: Kemal Alemdaroğlu, 28 Şubat’ta yaptığı rezilliği savunmaya devam ediyor! Haber kaynağı: Haksöz Haber / Haber Video: HaberTürk
Benzer Videolar
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Hiçbir ayrım yapmadan şehrine hizmet edenin yanında, şehrini yağmalayanın karşısında olacağız”
-
AK Parti Üsküdar’dan anlamlı ziyaretler
-
Terörsüz Türkiye sürecinde hangi aşamadayız? Ömer Çelik’ten açıklama
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Yeni Türkiye’yi herkes kabullenecek”
-
Başkan Özdemir, “İstanbul’un sahipsiz olmadığını İstanbullulara hizmet ederek göstermeye devam edeceğiz”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Suçu geçim kapısı haline getirmiş hiçbir alçağa kaptıracak tek bir gencimiz yoktur”
-
MGK Bildirisi: “Türkiye, Gazze’de istikrarın teminatı olacak mekanizmalarda sorumluluk üstlenmeye hazır”
-
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Taviz ve pazarlık söz konusu değildir”
-
AK Parti Üsküdar İlçe Danışma Meclisi, yoğun katılımla gerçekleşti
-
AK Parti Gençlik Kolları’ndan anlamlı etkinlik: “81 Hayal Bir Türkiye”
-
“350 bin” sosyal medyada gündem oldu
-
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan evlenecek çiftlere müjde


