İslam düşmanı, 28 Şubat ‘başörtüsü yasakçısı’ Kemal Alemdaroğlu pişman değilmiş!
Habertürk’te 2017 yılında yapılan röportaj. 28 Şubat sürecinin sembol isimlerinden sayılan ve ‘başörtüsü yasakçısı’ olarak tanımlanan eski İstanbul Üniversitesi Rektörü Kemal Alemdaroğlu katıldığı TV programında genç kızlarla inançları yüzünden adeta savaştığı, onların okula girememeleri, eğitim alamamaları için talimatlar verdiği için zerrece pişmanlık duymadığını, yasakçı ve ayrımcı zihniyetinin hiç değişmediğini açıkladı.
Bu röportaj Habertürk’te 2017 yılında yapıldı. 28 Şubat post modern darbesinin hemen akabinde İstanbul Üniversitesi rektörü olan ve üniversitede darbe kararlarını uygulayan Kemal Alemdaroğlu, Kübra Par’ın Açık ve Net programına konuk oldu.
Başörtüsü yasağını hiçbir zaman hata olarak görmediğini söyleyen darbeci Alemdaroğlu, bugün kamusal alanda başörtüsünün yaygın olmasının kendisini rahatsız ettiğini belirtti.
28 Şubat kararlarını büyük bir şevkle uygulayan ve başörtüsü düşmanlığını alenen yapan Alemdaroğlu, bugün başörtülü milletvekilleri, bakanlar, lise müdürleri ve üniformalı askerlerin olduğunu ve bu durumu kabullenmediğini ifade etti. Siyasal İslam’ın Türkiye’de hâkim olduğunu ve Türkiye’yi Türklükten uzaklaştırdığını öne süren Alemdaroğlu, Kübra Par’ın “Gerçekten buna inanıyor musunuz?” sorusuna karşılık, “Evet, ben paranoyak değilim” dedi.
Alemdaroğlu, gerçekten paranoyak mı bilinmez ancak, azılı bir darbeci ve İslam düşmanı olduğu kesin! Türkiye’deki yasakçı, faşist zihniyetin temsilcisi olan Alemdaroğlu gibiler, geçmişte yaptıkları rezilliklerden bir gram pişmanlık duymaz. Aksine, imanla bağlı oldukları Kemalizm uğruna yine ve yeniden aynı şeyleri yapmak için asla tereddüt etmezler! Kaynak: Kemal Alemdaroğlu, 28 Şubat’ta yaptığı rezilliği savunmaya devam ediyor! Haber kaynağı: Haksöz Haber / Haber Video: HaberTürk
Benzer Videolar
-
Bir Türk firmasından daha Kamikaze İHA sürprizi
-
Kağıthane’de istihdama yönelik çalışmalar sürüyor
-
Bakan Kurum’dan tarihi kentsel dönüşüm müjdesi: “3 milyon TL destek, 180 ay vade ve 0.69 ödeme planı”
-
İstanbul’da Mart ayında en çok patlıcan pahalandı
-
Bayraktar AKINCI TİHA, Kanatlı Güdüm Kiti 82 ile atış gerçekleştirdi
-
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar: “Savaşın eşiğinde enerjiyi doğru kullanabilmek her zamankinden daha önemli”
-
Turkcell Genel Müdürü Koç: “Cumhurbaşkanımızın vizyonu, 5G yolculuğumuza güç veriyor”
-
Üsküdar’da 171 günlük direnişe rağmen McDonald’s açıldı: Mahalle sakinlerinden belediye önünde “boykot” çağrısı
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Savaşın olumsuz etkilerini tüm dünya hissediyor”
-
Bakan Yumaklı: “Türkiye’nin hiçbir şekilde herhangi bir gıda arz güvenliği konusu sorunu yoktur”
-
5G destekli akıllı yolda daha güvenli, daha konforlu, daha verimli seyahat
-
Uluslararası Esnaf Birliği Kurucu Genel Başkanı Mehmet Özdil’den AK Parti Genel Merkezde önemli bir ziyaret


