Ana Sayfa EĞİTİM 15 Aralık 2016

İstanbul eğitim camiası yeni bir ‘Eser’e kavuşuyor

Eğitim camiasının önde gelen isimlerinden Ömer Şahan, yeni bir özel okulu daha hayata geçirmek için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Verdiği kaliteli hizmetle eğitim sektöründe önlerde kendine yer bulan Şahan, İstanbul Eğitim Ailesine yeni bir ‘ESER’ kazandırıyor.

İstanbul eğitim camiası yeni bir Eser’e kavuşuyor. Eğitim camiasının tecrübeli isimlerinden Ömer Şahan’ın öncülüğünde Maltepe’de kurulan Eser Koleji’nin fiziki özellikleri bir yana, yönetim kadrosunun nitelikleri de dikkat çekiyor. Öğretmen Lisesi’nden mezun olduktan sonra yine öğretmenlik üzerine 4 yıl üniversite okuyan, 2 yıl da yüksek lisans yapmasının ardından Kadıköy ve Ataşehir’de önce Seviye Dergisi Dershaneleri’ni, Kuzey Koleji’ni kurarak 20 yılı aşkın süredir binlerce öğrenci yetiştiren Ömer Şahan, Eser Koleji’ni eğitimde ustalık döneminin eseri olarak nitelendiriyor. Anaokulu, ilkokul ve ortaokuldan oluşan Eser Koleji, 3.500 metrekare kapalı alan ve 1.500 metrekare açık bahçesi ile bölgesinde önemli bir ihtiyacı giderecek.

ESER KOLEJİ ANADOLU YAKASINA HİZMET VERECEK

Beykoz’dan Kadıköy’e, Kartal’dan Tuzla’ya kadar Anadolu Yakası genelinden ulaşım imkânları ile birleştirilen Eser Koleji hakkında açıklamada bulunan Ömer Şahan, şunları ifade etti: “Her öğrencimizin başarılı olabileceği, ayrı özellikleri var. Eğitim ile iç içe 25 yılımıza baktığımızda mutlu ve başarılı olanların tamamen hayallerini gerçekleştirenler olduğunu gördük. Bu da, öğrencileri doğru zamanda doğru yönlendirmek ile mümkün. Balığı uçmaya, kuşları yüzmeye zorlayamayız. Eğitim ve öğretmenlik benim için meslekten çok öte, yaşam tarzı oldu. Bu yüzden süper nesil için çok heyecanlıyım. Kızım Zeynep Ezgi, okulumuzun ilk öğrencisi… Eğiliminin hangi mesleki alanda olacağını, denizde kum tanesini bulana kadar verdiğimiz emek gibi arayacağım. Tüm öğrenciler de biz öğretmenler için çocuğumuzdan farksızlar ki, onları da aynı kaygı ve heyecanla keşfedeceğiz.” dedi.

KOLEJDE VİP OKUL KONSEPTİ UGULANACAK

Eser Koleji’nde, günümüzde birçok eğitim kurumunda bulunan özelliklerin ilerisine gitmek istedik. Bu nedenle robotik sınıflar, özel fen bilimleri laboratuvarı, akıllı sınıflar, hayal bahçesi, yaşayarak öğrenme ortamları ve buz pateni gibi özellikler kazandırılan kurumumuzda öğrenciler için okula gitmek, daha da keyif ve mutluluğa dönüşecek. VİP okul konsepti öğretmen ve öğrenciler arasında daha sıcak, iletken ve başarılı bir eğitim koşulunu sağlıyor. Bu nedenle ana sınıfından 8. sınıf sonuna kadar öğrencilerimiz, 23 derslikli kurumumuzda basamak basamak yükselebilecek. Mezun olan her öğrencimiz kesinlikle bir yabancı dili ana dili gibi konuşabilecek. İngilizce’nin yanı sıra Almanca ve İspanyolca’yı da seçmeli ders olarak kavrayabilecek öğrencilerimiz, aynı zamanda mutlaka bir enstrüman çalarak, spor alanında ya da yeteneği ortaya çıkarılarak yeni dönemi karşılayacak. Her öğrencimiz özgüvenini kazanmış, dik durabilen, kendinden emin ve dünyanın neresinde olursa olsun hayatını idame edebilen noktaya gelmeli.” diye konuştu.

ESER KOLEJİ

Fevzi Çakmak Cad. Lefke Sok. No: 14/1 Maltepe – İST.

E-5 üzeri Gülsuyu Köprüsü (TSKM yanı) 

www.eserkoleji.com

selyus