Ana Sayfa EĞİTİM 16 Mayıs 2019

Kadıköylü özel kursiyerlerden özel sergi

Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Özel Eğitim Kursları ile Göztepe Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu tarafından “Farklı Olanı Sev” temalı sergi ve kermes gerçekleşti.

Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Fuaye de gerçekleşen sergide, birbirinden güzel eserler sergilendi. Özel öğrenci ve kursiyerlerin bu özel sergisine Kadıköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Engin Boyraz ile Mehmet Tüzen, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hülya Narsap, öğretmenler, özel öğrenciler ve veliler katıldı.

NARSAP, “KURSİYERLERİMİZ ORTAYA ÇIKAN ESERLERDEN DE ANLAŞILDIĞI ÜZERE GAYET DE BAŞARILI OLDULAR”

Sergi açılışında bir konuşma yapan Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hülya Narsap, “Engelliler Haftası’nda özel eğitim gerektiren kursiyerlerimizin eserlerini sizlerle paylaşmak istedik. Toplumumuzun bütün bireylerinden fırsat verildiği takdirde özeli eğitimli kursiyerlerimiz yetenek ve becerilerini en iyi şekilde ortaya çıkaracaklarına inanıyoruz. İdareci ve öğretmenlerimiz yıl içerisinde kursiyerlerimizin yeteneklerini keşfetmelerine, kendilerini ifade etmeleri yönünde olanak sağlamak için yoğun çaba sarf ettiler. Ve ortaya çıkan eserlerden de anlaşıldığı üzere gayet de başarılı oldular. Kurslarımızın da özel eğitim gerektiren kursiyerimiz için çok faydalı olduğunu, kendileri ve ailelerinden aldığımız geri dönüşümlerden görüyoruz” dedi.

GÖZTEPE ÖZEL EĞİTİM MESLEKİ EĞİTİM OKULU’NDAN SIFIR ATIK ETKİNLİĞİ

Otizmli çocukları bünyesinde bulunduran Göztepe Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu’nun farklı bir çalışmasından bahsetmek istiyoruz. Bu okul, serginin yanı sıra sıfır atıkla ilgili de etkinlik düzenledi. Göztepe Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu öğrencileri, sıfır atıklardan ortaya çıkardığı eserleri Halk Eğitimde aynı gün sergileme fırsatı buldu. Bu özel okulun öğretmenliklerini de Suna Gönüllü Uzunoğlu ile Yusuf Baraç yapıyor.

Halk Eğitim Müdürlüğüne bağlı Kadıköy Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezi’nin öğretmenliklerini ise Sevgi Civaş, Reyhan Kuşdemir, Feride Aygün, Sinem Okuyucu, Uğur Yurdakul, Gülistan Özoğuz, Nural Uslu yapmaktadır. Ayrıca Halk Eğitim Merkezi’nin İşaret Dili Öğretmenliğini Hayriye Pırnak yapmaktadır.

Göztepe Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu, yaptığı özel çalışmalarla sıfır atık projesine destek veriyor…

İlginizi çekebilir

Maltepe’de 23 Nisan coşkusu

Maltepe’de 23 Nisan coşkusu

selyus