Ana Sayfa EĞİTİM 9 Ocak 2020

Merkezefendi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden unutulmaz Kur’an tilaveti

Merkezefendi İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden unutulmaz gönülleri mest eden Kur’an tilaveti gecesi…

Zeytinburnu Merkezefendi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri “Sizin en hayırlınız Kur’an’ı öğrenen ve öğretendir.” hadisi şerifinden ilham alarak yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in gönüllere dokunarak okunmasını sağlamak ve sevgisini yüreklerde yeşertmek için bir program düzenlendi. Programda hafız öğrencilerin muhteşem tilavetiyle ‘Kur’an Ziyafeti’ programını düzenlediler.

Kur’an Ziyafeti programı olumsuz hava şartlarına rağmen yoğun ilgi gördü. Programa İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı, Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Faik Kaptan, Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yelşilyurt, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, Zeytinburnu İlçe Müftüsü Mehmet Münip Şallıoğlu, Bayrampaşa İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, Zeytinburnu Gençlik ve Spor Müdürü Ali İhsan Öner, Bakırköy İlçe Müftüsü Selami Aydın ve birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar da katıldı.

Kur’an Ziyafeti programı İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı’nın yaptığı hatim duasının ardından hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

selyus