Ana Sayfa EĞİTİM 4 Mayıs 2014

Öğrencilerden duygulu kutlama

Kadıköy’ün gözbebeği Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu’nda Kutlu Doğum Haftası büyük bir coşkuyla kutlandı.

İmam Hatipli öğrencilerden duygulu kutlama

Kadıköy’ün gözbebeği Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu’nda Kutlu Doğum Haftası büyük bir coşkuyla kutlandı.

Kadıköy Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu Kutlu Doğum Haftası Programı, okul idaresi, Okul Aile Birliği ve Öğretmenlerin destekleriyle öğrenciler tarafından 30 Nisan 2014 de Okulun konferans salonunda yapıldı.
Sunuculuğunu Okul Müdür Yardımcısı S. Berna Ocakcıoğlu’nun yaptığı kutlu doğum Programına Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım, Kadıköy ve İBB Belediye Meclis Üyesi Ömer Şahan, Eğitim Bir Sen İstanbul 3 Kadıköy Şube Başkanı Halil İbrahim Kolancı, Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mükayil Bektaş, Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokul Müdürü İhsan Gümüş, okul müdürleri, çok sayıda davetli, veli ve öğrenciler katıldı.

Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin kendi yaptıkları eserlerden oluşan Okul Aile Birliği’nin destekleriyle hazırlanan resim ve el sanatları sergisini gezen davetliler daha sonra konferans salonuna geçtiler. S. Berna Ocakcıkoğlu’nun konuşması ve sunumu ile başlayan programda Kur’an-ı Kerim Öğretmeni Ensar Karslı Kur’an-ı Kerim okumasının ardından Okul Müdürü İhsan Gümüş günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmasını yaparak davetlileri selamladı. Türkçe Öğretmeni İlkay Yıldırım yönetiminde Zeynep Serra Aydın, Berra Sezer ve Zeynep Öner adlı öğrenciler Şiir dinletisi, Türkçe Öğretmeni A. Jale Adsalan yönetimindeki öğrenciler Oratoryoları ve 5B sınıfı öğrencileri kendi yazıp oynadıkları “Yetim Kız” adlı mini piyesleriyle sahnede göz doldurdular.

Öğrencilerden Peygamber Efendimizi anlatan kısa film

Programın en çok ilgi gören kısımlarından biri S. Berna Ocakcıoğlu koordinatörlüğünde Sezer Küçükertuğrul tarafından çekimi yapılan Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin Öğretmenleri Ebru E. Demirli ve Ayşe Kazan idaresinde Peygamber Efendimiz (sav)” den neler öğrendiklerini anlattıkları video oldu.

Öğrencilere altın hediye edildi

Kutlu Doğum Haftası için Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri arasında yapılan Salavat Okuma ve 40 Hadis Ezberleme yarışmalarında derece alan öğrencilere Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal ve AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım tarafından hediye olarak altın verildi. Ayrıca öğrenciler plaket ve madalya ile ödüllendirildi. Öğrencilerden oluşan okul korosu Müzik Öğretmeni Arzu Güven yönetiminde İlahiler okurken tüm salon ilahilere eşlik etti. Yahya Arıtüyük adlı öğrenci Peygamber Efendimizin Veda Hutbesini okurken salonda duygulu anlar yaşandı.

Kutlu Doğum Haftası Programı Okul Öğrencilerinin Aşr-ı Şerif Okumasının ardından Kur’an-ı Kerim Öğretmeni Asım Serçe’nin duası ile sona erdi.

Etiketler:
selyus