Ana Sayfa EĞİTİM 16 Eylül 2014

Ömer Faruk Yelkenci MEV’in açılışında

MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenci ve Milli Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. A. Galip Karagözoğlu MEV 2014-2015 Eğ

Ömer Faruk Yelkenci MEV’in açılışında

MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenci ve Milli Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. A. Galip Karagözoğlu MEV 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı açılış törenine katıldı.

Milli Eğitim Vakfı Koleji Özel Basınköy Okulları’nda 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı açılış töreni gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 7/C sınıfı öğrencilerinden Karin Sultan Çelik “Atatürk Gülümsedi” isimli şiirini okudu. 1/A sınıfı öğrencilerimizden Elvin Han yaptığı konuşmasında “1. sınıfa başlayacağım için çok seviniyorum, öğrenmek için çok sabırsızlanıyorum. Hepinize başarışı yıllar diliyorum. ” diyerek törendekilerle ilk gün heyecanını paylaştı.

Anadolu Lisesi 2013-2014 öğretim yılı birincisi ve şimdi Bahçeşehir Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü öğrencisi olan Selen Kurtuluş, “Mezun olmaktan büyük gurur duyduğum okulum bana ve arkadaşlarıma iyi bir insan, iyi bir evlat ve iyi bir vatandaş olma yolunda gerekli bilgi ve becerileri aşılayan İstanbul’un değerli kurumlarından biridir. Böyle bir okulda okumanın ve böyle bir okuldan mezun olmanın gururunu şuan sizlerle paylaşıyor olmaktan mutluluk duyuyorum.” dedi.

Yelkenci, “Hayatında en mutlu olduğum anlar”

Milli Eğitim Vakfı Koleji Özel Basınköy Okulları’nın açılış törenine katılan MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk Yelkenci “Hayatımda en mutlu olduğum anlar öğrencilerle karşı karşıya olduğum anlardır. Bu eğitim öğretim yılının sizler için, vakfımızın okulları için, ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum ve öğrencilerimin gözlerinden öpüyorum.” diye konuştu.

Törenin ardından ilk ders zilinin çalmasıyla öğrenciler sınıflarındaki yerlerini aldılar.

Kaynak: MEV

Etiketler:
selyus