Ana Sayfa EĞİTİM 10 Ekim 2023

Pendik Belediyesi “Lise Kamp Etkinlikleri” başladı

Pendik Belediyesi’nin düzenlediği ve her gün başka bir lisenin katılacağı “Lise Kamp Etkinlikleri” başladı. Etkinliğe katılan Başkan Ahmet Cin, eğitim sezonu boyunca sürecek etkinliğin hayırlı olmasını dileyerek öğrencilerle futbol ve basketbol oynadı.

Pendik Belediyesi Gençlik Kampı eğitici ve eğlendirici etkinliklerle gençleri ağırlamaya devam ediyor. Son olarak kampta “Lise Kamp Etkinlikleri” düzenlenmeye başladı. Yeni eğitim ve öğretim sezonu boyunca sürecek etkinlik kapsamında gençlik kampı hafta içi her gün yeni bir liseyi ağırlayacak. Kampa gelen öğrencilere; kahvaltı ve öğle yemeği, ara ikramlarımızın yanı sıra çeşitli sportif etkinlikler ile doğada vakit geçirme imkanı sunulacak.

BAŞKAN AHMET CİN, ÖĞRENCİLERLE FUTBOL VE BASKETBOL OYNADI

Gençlik Kampı’nın bugünkü konukları olan Gülizar Zeki Obdan Anadolu Lisesi öğrencileri oldu. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Ahmet Cin, kampın ilk etkinliği olan yürüyüş sonrası ok atma yarışmasına katıldı. Ardından futbol ve basketbol oynadı. Etkinlik sonunda gençlere her alanda desteğin süreceğini belirten Başkan Ahmet Cin, sezon boyu sürecek “Lise Kamp Etkinlikleri”nin hayırlı olmasını diledi.

selyus