Ana Sayfa EĞİTİM 16 Aralık 2023

Sancaktepe, yeni bir ortaokula kavuşacak

İstanbul’da eğitimde bin hayırseverin desteği ile “Aziz İstanbul’a İyiliğin Bin Hali” projesi gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda İstanbul Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sancaktepe Belediye Başkanlığı ile Bağışçı DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Tic. A.Ş. arasında okul yapım protokolü imzalandı.

İstanbul Valiliği’nde gerçekleştirilen protokol imza törenine, İstanbul Valisi Davut Gül, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş, Bağışçı DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Tic. A.Ş. Trendyol Grubu Finansal Direktörü Yasin Canki ve şirket yöneticileri katıldı.

İmzalanan protokol ile Sancaktepe İlçesi, Yenidoğan Mahallesi’ne toplam 32 derslikli Ortaokul binası ve eklentileri inşa edilecek.

“HAYIRSEVERLERİMİZ İLE ISTANBUL’UMUZUN EKSİKLERİNİ TAMAMLIYORUZ”

Vali Gül, “Hayırseverlerimizin destekleri ile İstanbul’umuzun eğitim başta olmak üzere sosyal donatıların eksiklerini tamamlamaya çalışıyoruz. Trendyol’un Sancaktepe’de yapacağı 32 derslikli okulumuz bu açıdan çok kıymetli. İstanbul’da okul yapmak için paranızın olması yetmiyor, aynı zamanda arsanızın olması ve olan arsanın da imarının düzenlenmesi gerekiyor. İnşallah, okulumuz en kısa sürede tamamlanıp oradaki yavrularımızın hizmetine girmiş olur. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Vali Gül, protokolün imzalanmasının ardından eğitime verdikleri destekten dolayı bağışçı ve aile üyelerine teşekkür ederek protokolün hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Kaynak: İstanbul Valiliği

selyus