Ana Sayfa EĞİTİM 7 Ekim 2021

Sancaktepe’de çocuk kreşi temeli atıldı

Sancaktepe Belediyesi tarafından organize edilen Eyüp Sultan Mahallesi Çocuk Kreşi temel atma töreni Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün katılımı ile gerçekleşti.

Çocuklarımız için hayati öneme sahip okul öncesi eğitime katkı sağlayan ve ayrıca çalışan anneler içinde büyük bir kolaylık olan kreşlere bir yenisi daha ekleniyor.

Temel atma töreninde konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, Sancaktepeli çocukların daha aydınlık bir geleceğe kavuşması için çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi.

“Okul öncesi eğitim dönemi, bir çocuğun eğitim sürecinin başladığı en önemli dönemdir.” diyen Başkan Döğücü, “Okul öncesi eğitim dönemi çocuklarımızın en hızlı geliştiği dönemdir. Bu dönemde çocuklarımızın sağlıklı gelişimi için gerekli fiziksel çevre çok önemlidir. Çağın gelişimine paralel olarak verilecek olan eğitim, ileride miniklerin yaşamı boyunca katılacağı eğitim etkinliklerinin de verimini artıracak, daha başarılı çocuklar yetişecektir. Anne- babaların gözünde masum birer melek olan yavrular burada, aynı anlayış ve ihtimamla korunacak ve eğitime hazırlanacaklardır” dedi.

BAŞKAN DÖĞÜCÜ: “HEDEFİMİZ “HER MAHALLEYE BİR KREŞ”

“Her mahalleye Bir Kreş” sloganıyla çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Döğücü, “Bugün temelini atacağımız kreş ile birlikte toplamda ki kreş sayımız üç olacak. Ana hedefimiz her mahalleye bir kreş kazandırmak. Canla Başla bu hedefimizi gerçekleştirmek için çalışıyoruz ve görev süremiz boyunca bu hedefimizi siz değerli vatandaşlarımızın da desteği ile gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

selyus