Ana Sayfa EĞİTİM 25 Mart 2023

Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden deprem bölgesine kurban bağışı

Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Darülaceze ile birlikte deprem bölgesine kurban kampanyası gerçekleştirdi.

Okul Aile Birliği, öğrenci velileri, öğrenciler ve öğretmenlerin destek verdiği kampanyada elde edilen para ile alınan kurbanlıklar depremzede vatandaşlara gönderildi. Kampanyaya öncülük eden Okul Aile Birliği Başkanı Muhammed Sarı ve yönetimi, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

11 KURBAN KESİLDİ

Yapılan bu hayır çalışmasıyla ilgili bir açıklama yapan Okul Aile Birliği Başkanı Muhammed Sarı, “Değerli velilerimiz; Deprem bölgesine ulaştırılmak üzere Darülaceze kurumumuzla ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz kurban kampanyasına 32 sınıfımızdan 15 sınıfımız destek oldu. Toplanan 30.650 TL ile bugün aile birliği üyesi bir kısım arkadaşlarımızla birlikte Darülacezeye gidip 8 kurban kesimini yaptık.

Toplamda 11 kurban kestiğimiz kampanyamıza destek olan tüm velilerimize yürekten teşekkür ederim, Rabb’im hepinizden razı olsun. Kurban kampanyamız sona ermiştir.

Değerli velilerimiz, şimdi, yetim, öksüz ve depremzede öğrencilerimizi sevindirme zamanı. Öğrencilerimizle size göndermiş olduğumuz fitre, zekât zarflarını çocuklarımız size vermeye unutmuş olabilir.. Lütfen zarfların içerisindeki bilgilendirme notunu dikkate alarak 17 Nisan tarihine kadar zarfları tekrar sınıf öğretmenlerimize göndermenizi istirham ediyorum. Bil vesile selam ve dualarımla, Hayırlı Ramazanlar ve hayırlı iftarlar diliyorum.”

selyus