Ana Sayfa EĞİTİM 22 Ağustos 2015

Şengül Yiğit’e yoğun ilgi

Davranış Bilimleri Uzmanı Şengül Yiğit, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi hizmet içi eğitim kapsamında zabıta, güvenlik, sosyal yardımlşma ve halkla ilişkilker birim personeline iletişim ve halkla ilişkiler eğitimi verdi.

İstanbul’un medariiftiharı Davranış Bilimleri Uzmanı Şengül Yiğit, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından birim elemanlarına yönelik iletişim ve halkla ilişkiler eğitimi için davet edildi. Alanında saygın bir yerde olan Yiğit, yoğun programının arasında Kahramanmaraş çalışnalarına da eğitim vermekten geri kalmadı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi hizmet içi eğitim kapsamında zabıta, güvenlik, sosyal yardımlşma ve halkla ilişkilker birim personeline Davranış Bilimleri Uzmanı Şengül Yiğit tarafından iletişim ve halkla ilişkiler eğitimi verildi.

Yiğit’in görevleri itibariyle sürekli insanlarla temas halinde olan belediye birimlerinin personeline Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda verdiği eğitim çok faydalı geçti. İnsani ilişkiler ve davranışlar ön plana alanın eğitimde Şengül Yiğit,  insanla uğraşanın formüle edilmiş bir davranışı olmadığını belirterek; “Belediyenin vitrini olan sizler, görevlerinizi ifa ederken hassas ve sabırlı olmalısınız. İletişim, bir canın bir cana değmesidir” dedi.

Şengül Yiğit’in eğitim ortamını interaktif sürdürmesi dinleyenler tarafından takdir topladı.

Etiketler:
selyus