Ana Sayfa EĞİTİM, YEREL YÖNETİMLER 16 Ocak 2024

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı okul ziyaretlerine devam ediyor

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Okan Ayhan ile birlikte Şile’de eğitim hizmeti veren okullara yönelik gerçekleştirdiği ziyaret programlarına devam ediyor. Şile Borsa İstanbul 50. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi, Şile Borsa İstanbul Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ile Ayet Azer Aran Savunma Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okullarını ziyaret eden Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

“YENİ HAFTAYA YİNE GENÇLERİMİZİN ENERJİSİYLE BAŞLADIK”

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, ilçe genelinde gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine devam ediyor. Şile Belediyesi olarak eğitime ayrı bir önem verdiklerinin altını çizen Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Yeni haftaya yine gençlerimizin enerjisiyle başladık. Okullarımızı, öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi ziyaret etmeye, derslerine ve enerjilerine ortak olmaya devam ediyoruz. Onlar okudukça, onlar başardıkça bizler de yanlarında olmayı sürdüreceğiz. Yatırım, proje ve hizmetlerimizle eğitimin, eğitimcinin ve öğrenci kardeşlerimizin her daim yanındayız” dedi.

“ŞİLE BELEDİYESİ OLARAK İHTİYAÇ DUYULAN HER KONUDA OKULLARIMIZA DESTEK SAĞLIYORUZ”

Öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden Şile Belediye Başkanı Ocaklı, Şile Belediyesi olarak ihtiyaç duydukları her konuda Şile’deki okullara gerekli desteği verdiklerini ve vermeye de hazır olduklarını dile getirdi. Başkan İlhan Ocaklı: “Eğitime büyük önem veriyoruz. Ülkemizin daha güçlü bir konumda olması eğitimle mümkün olacaktır. Bu anlamda Şile Belediyesi olarak üzerimize ne görev düşerse yapmaya hazırız. Bugüne kadar Şile Belediyesi olarak okullarımıza ve öğrencilerimize farklı alanlarda farklı destekler sağladık. Sağlamaya da devam edeceğiz” dedi.

selyus