Ana Sayfa EĞİTİM 21 Ocak 2016

Sinan Aydın’dan mükemmel sunum

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Anadolu Yakası basın mensupları ile biraraya gelerek yürüttükleri eğitim projeleriyle ilgili mükemmel bir sunum yaptı.

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Anadolu Yakasında görev yapan basın mensuplarıyla “Basın Buluşması” gerçekleştirdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, toplantı açılış konuşmasında; Üsküdar İlçemizde eğitim başarısının, ancak çok yönlü bir birliktelikle gerçekleşebileceğini, bu bakımdan basın kuruluşlarının destekleriyle eğitimde daha iyi sonuçların yakalanabileceğini belirtti. 2015-2016 Eğitim – Öğretim yılının 1. döneminin genel değerlendirilmesi yapıldıktan sonra, ilçede eğitim öğretim çalışmalarının sonuçları istatistiklerle gösterildi.

  

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yürütülen projelerin anlatıldığı kısımda Aydın, eğitimde sorunların yerel düzeyde çözümü ancak lokal düzeyde ortaya konulan projeler sayesinde gerçekleşebileceğini belirtti. Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yürüttüğümüz projelerden ‘Misafirim Öğretmenim Projesi’nin Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce il projesi olarak İstanbul genelinde uygulanıyor. Yürütülen projelerin hem il hem de bakanlık genelindeki uygulanmasında temel düsturları olarak, sürdürebilirlik ve kaliteyi esas aldık” diye konuştu.

Göreve geldiği günden bu yana Üsküdar’da eğitimde çok iyi bir ivme yakalayan ufku geniş Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın hocamıza ve ekibine İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak başarılar diliyoruz. 

İlginizi çekebilir

KPSS soruları mercek altında

KPSS soruları mercek altında

selyus