Ana Sayfa EĞİTİM 29 Ekim 2023

Sivas Vadi Federasyonu, depremzede öğrencilere dokunmaya devam ediyor

Sivas Vadi Federasyonu, Sivas, Malatya ve Adıyaman’da yüzlerce anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin mont, bot ve kırtasiye ihtiyaçları temin etti.

Sivas Vadi Federasyonu Başkan Yücel Aydın ve yönetim kurulunun organizasyonunda gerçekleşen illerdeki programlara Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

“ALLAH BİR DAHA DÜNYAYA VE ÜLKEMİZE HİÇBİR ACI YAŞATMASIN İNŞALLAH”

Yaptıkları yardımlarla ilgili bir açıklama yapan Sivas Vadi Federasyonu Başkanı Yücel Aydın, “Malatya’da hüznün, sevginin, mutluluğun yaşandığı güzel bir gündü ve aynı zamanda birbirinden değerli kurumlarımızla hep birlikte istişare yaparak bu güzel günü tamamladık. Deprem bölgesinde gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Önce Sivas, ardından Adıyaman Ana sınıflarımızdaki öğrencilerimize ve Malatya’daki ilkokul ve ortaokullara mont, bot, kırtasiyeye ihtiyaçlarını teslim ettik. Öte yandan yine bir depremzedemizin evinin yapılmasını federasyon olarak üstlendik. Bu mutluluğumuza bizlerle ortak olan Vali Yardımcımıza, Kaymakamımıza İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize, Belediye Başkanımız ve yardımcılarına, ASKON Şube Başkanımıza ve katılım sağlayan yönetim kurulu üyelerimize şükranlarımızı sunuyorum. Biz büyük bir aileyiz. Durmak yok hayırda yarışmaya devam. Allah bir daha dünyaya ve ülkemize hiçbir acı yaşatmasın inşallah.”

MALATYA’DAKİ PROGRAMA KATILAN PROTOKOL

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Malatya Vali Yardımcısı Reşit Özer Özdemir, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Günde, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz, AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, ASKON Malatya il Başkanı Mustafa Şarlak, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sarıgül.

selyus