Ana Sayfa EĞİTİM 23 Ocak 2015

Sultanbeyli’de öğrencilerin karne mutluluğu

Ülke genelinde okul öncesi, ilköğretim, ortaokul ve orta öğretimdeki yaklaşık 18 milyon öğrenci bugün karne alarak 2 hafta sürecek yarıyıl tatiline girdi. İlk kez karne heyecanı yaşayan miniklerin sevinci görmeye değerdi.

2014-2015 eğitim öğretim yılının 15 Eylül 2014’te başlayan ilk yarısı bugün sona erdi. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Sultanbeyli genelinde de yaklaşık 70 bin öğrenci ve 2 bin 695 öğretmen yarıyıl tatiline girdi. Öğrencilerin bazıları karnelerinin sevincini yaşarken, istediği başarıyı elde edemeyenler ise umutlarını ikinci yarıyıla bıraktı. 23 Ocak tarihinde başlayan yarıyıl tatili 9 Şubat tarihinde bitecek.

 

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de karne heyecanı yaşayan tüm öğrencilere başarılar diledi ve ilçede görev yapan tüm eğitim camiasına teşekkür etti.

YARIYIL ŞENLİĞİ

 

Sultanbeyli Belediyesi öğrencilere karne hediyesi olarak yarıyıl şenliği düzenliyor. İki gün boyunca devam edecek olan şenliklere katılmak için öğrencilerin spor salonundan ve gençlik merkezlerinden ücretsiz olarak biletlerini almaları gerekiyor. 24 ve 25 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan şenliklerde öğrencileri muhteşem gösteriler bekliyor.

 

Etiketler:
selyus