Ana Sayfa EĞİTİM 19 Ocak 2016

Tuzla Belediyesi gençleri kampta ağırladı

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu’na kayıtlı çocuklar ve Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi (TUZGEM) öğrencileri, Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı’nda eğlenceli bir gün geçirdi.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu, Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı’nda 2 grup halinde organizasyon düzenledi. İlk grubu geçtiğimiz ay konuk eden Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı, 2. grupta AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü İlhan Çöpoğlu, Kadın Kent Gönüllüleri, komisyona kayıtlı çocuklar ve Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi (TUZGEM) öğrencilerini ağırladı.

Kamp liderleri eşliğinde ekiplere ayrılan çocuklar ve gençler, çeşitli etkinliklere katıldı. Paintball, macera parkuru, dart, jenga, 3 taş oyunu, okçuluk ve çeşitli faaliyetlere katılan çocuklar ve gençler, eğlence ve macera dolu bir gün yaşadı. Aktivitelere katılarak doyasıya eğlenen çocuklar, “Bizlere bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ederiz” dedi.

selyus