Ana Sayfa EĞİTİM 28 Aralık 2015

Tuzlalı gençlerden Anadolu’daki öğrencilere yardım eli

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, Anadolu’nun 5 ilinde 8 okulun öğrencilerine yardım elini uzatıyor, çocukların hayallerini gerçekleştiriyor.

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, Hayal Ağacı projesi kapsamında gönüllü üniversite öğrencileri ile Türkiye’nin farklı illerinden okullar belirleyerek bu okulların bazı ihtiyaçlarını karşılıyor. Gençler, gittikleri okullarda farklı etkinlikler düzenliyor ve yapılan etkinlikler sonucu bazı öğrencileri belirleyerek onların hayallerini öğreniyor. Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’nin üniversiteli gençleri, çocukları projenin ardından Tuzla’ya davet ederek hayallerini gerçekleştiriyor.

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’nin Hayal Ağacı projesi kapsamında Türkiye’nin farklı üniversitelerinden gelen 25 üniversite öğrencisi, 5 ilde 8 okula misafir oldu. Trabzon Şalpazarı Doğancı İlkokulu, Gümüşhane Üçtaş YİBO, Bayburt Demirözü YİBO, Erzurum İspir YİBO, Artvin Yusufeli Kınalıcam, Darıca ve Pamukçular İlkokulu’nda çocuklarla oyunlar oynadı, etkinlikler düzenledi, eğitim malzemesi yardımında bulundu.

“BAŞKAN YAZICI’NIN DESTEĞİNİ YÜREKTEN HİSSEDİYORUZ”

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi koordinatörü Ferdi Koç, Hayal Ağacı projesine maddi ve manevi destek veren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti. Başkan Yazıcı’nın her projede gençlerin önünü açan ve samimi bir şekilde destekleyen yaklaşımının kendilerine güç verdiğini belirten Koç, “Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın gençlere her alanda sağladığı desteği her projemizde yürekten hissediyoruz. Bize sağlanan bu destek ile üniversite öğrencisi gönüllü arkadaşlarımızla birlikte çocuklarımızı mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Gittiğimiz her okulda 2 öğrenci belirliyoruz. Bu öğrencileri haziran ayında İstanbul’a getirip hayallerini gerçekleştireceğiz. Tuzla’ya döndüğümüz zaman çocukların hayalleri üzerinde çalışmalar yapıyoruz.” dedi.

İlginizi çekebilir

İBB’den LYS açıklaması

İBB’den LYS açıklaması

selyus