Ana Sayfa EĞİTİM 23 Kasım 2015

Ümraniye Belediyesi’nin dersleri sevdirmesinde ince ayrıntı!

Bilgi Evi ve Kültür Merkezleri ile ilçenin dört bir yanındaki çocuklara ve gençlere ulaşan Ümraniye Belediyesi, bu merkezlerde verdiği takviye derslerle onlara ders çalışmayı sevdiriyor. Ümraniye Belediyesi, Cemil Meriç Gençlik ve Kültür Merkezi’nde verilen Fizik, Kimya, Biyoloji ve Edebiyat dersleriyle, öğrencilerin eğitimlerine destek oluyor ve gitar, ud, bağlama, ney ve keman kurslarıyla da onları sanata yöneltiyor.

Ümraniye Belediyesi, eğitim ve öğretim alanında gerçekleştirdiği projelerle öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Öğrencilerin yaş grupları ve kişisel özellikleri ayrı ayrı değerlendirilerek hazırlanan birçok eğitim projesine, gençlere yönelik olarak düzenlenen Cemil Meriç Gençlik ve Kültür Merkezi programları da eklendi. İlçenin genelinde verilen ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören İngilizce, Matematik ve Arapça dersleri bu yıl da devam edecek. Dil öğrenmek ve matematik alanında çalışmak isteyen 4-7. sınıf öğrencilerinin katılıp uzman eğitmenlerden ders aldığı programlar yoğun ilgiyle karşılanıyor.

Bunun yanında, gençlerin okullarda aldığı derslere takviye olması amacıyla Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde gündüz gerçekleşecek Fizik, Kimya, Biyoloji ve Edebiyat dersleri ile akşam eğitimleri kapsamındaki gitar, ud, bağlama, ney ve keman kursları; 15- 25 yaş arası öğrencilerin verimli zaman geçirmesine vesile olacak. Ücretsiz olarak verilecek olan derslere katılmak isteyen öğrencilerin kimlikleriyle Cemil Meriç Kültür Merkezi’ne başvurmaları gerekmektedir.

selyus