Ana Sayfa EĞİTİM 3 Şubat 2018

Ümraniye Belediyesi, yarı yıl tatilinde 16 bin öğrenciyi ağırladı

Ümraniye Belediyesi, öğrencilerin yarı yıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmesi amacıyla hazırladığı “Yarı yıl Tatili Etkinlikleri”nde bu yıl binlerce öğrenciyi ağırladı. Yarı yıl tatilini fırsat bilen öğrenciler Ümraniye Belediyesinin organize ettiği birbirinden özel animasyon ve tiyatrolara büyük ilgi gösterdi.

Animasyon filmleri ve çocuk tiyatrolarının yer aldığı, kültür merkezlerindeki etkinliklere her geçen yıl ilgi daha da artıyor. Eğitim öğretim yılının yarı yıl tatiline girmesiyle beraber binlerce öğrenci, okul sıralarının yorgunluğunu Ümraniye Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında organize ettiği birbirinden özel animasyon ve tiyatro gösterilerinde attı.

Yarı yıl tatilini, değerlendirmek isteyen çocuklar, Cemil Meriç Eğitim ve Kültür Merkezi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, Mehmet Âkif Kültür Merkezi ve Necip Fazıl Kültür Merkezlerindeki etkinliklere katılarak bilgi, düşünce ve hayal dünyasını geliştirirken, büyükler de çocukların eğlencelerine ortak oldu.

Bugün son bulan yarı yıl etkinliklerine yaklaşık 16 bin öğrenci katıldı.

selyus