Ana Sayfa EĞİTİM 23 Nisan 2016

Üsküdar Gençlik Meclisi Ömer Yiğit’e emanet

Üsküdar Gençlik Meclisi’nin başına deneyimli isim Ömer Yiğit getirildi. Kısa bir açıklama yapan Yiğit, “Bugün itibari ile Üsküdar Gençlik Meclisi Başkanlığına getirildik. Bu görevi bize layık gören başta Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen’e ve tüm büyüklerimize teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı hizmetlerde bulunmamızı nasip eylesin” dedi.

Üsküdar Gençlik Meclisi’nin başına deneyimli bir isim getirildi. Öğrencisi olduğu Marmara Üniversite Öğrenci Konseyi’nde de aktif olan Ömer Yiğit, Türkiye’nin kültür ve sanatı içinde barındıran, tarihi eser deyince ilk akla gelen ilçelerden olan Üsküdar’da gençlik hareketini yeniden canlandıracak olan Yiğit, yeni görevine başladı. Üsküdar Gençlik Meclisi’nin başkanlığına atanan ve tecrübesiyle önemli ve ses getirecek çalışmaların altına imza atacak olan Ömer Yiğit, “Bugün itibari ile Üsküdar Gençlik Meclisi Başkanlığına getirildik. Bu görevi bize layık gören başta Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen’e ve tüm büyüklerimize teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı hizmetlerde bulunmamızı nasip eylesin” dedi.

ÜSKÜDAR GENÇLİK MECLİSİ

Gençlik Meclisi’nin görevleri: Belediye Meclisinin gençlik versiyonu olan Üsküdar Gençlik Meclisi tüm Üsküdarlı gençlere ulaşılarak onlarla belediye meclis salonunda düzenli toplantılar yapar. Bu toplantılarda gençlere yönelik projeler gerçekleştirir. Bu projeleri olgunlaştırdıktan sonra Belediye yetkililerine sunar. Uyun görülen projeler gençlik meclisinde hayata geçirilir. 

selyus