Ana Sayfa EĞİTİM 22 Şubat 2022

Üsküdar’dan “Üreten Okullar Projesi”ne anlamlı katkı…

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Üreten Okullar Projesi” kapsamında, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Belediyesi işbirliği ile Üsküdar’da bulunan tüm resmi okullar için (120 Adet) ahşap kürsü üretildi. Kürsülerin üretimi, döner sermayeye katkı sağlamak ve nitelikli işgücü yetiştirmek amacıyla Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yapıldı.

Üretilen kürsüler, 21 Şubat 2022 Pazartesi günü Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılan bayrak töreninin ardından okul müdürlerine teslim edildi.

Teslim töreni, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, okul öğrencileri, öğretmenler ve velilerin katılımı ile gerçekleşti.

“Üreten Okullar Projesi” ile mesleki değerlere sahip, yenilikçi, girişimci, üretken, ekonomiye değer katan nitelikli işgücü yetiştirilmesi, döner sermaye işletmesine sahip meslekî ve teknik eğitim kurumlarının mevcut üretim ve pazarlama kapasitelerinin yükseltilmesi, amaçlanmaktadır.

selyus