Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 9 Şubat 2018

AYEDAŞ’tan Kadıköy’e büyük enerji yatırımı

Kadıköy’e 2017 yılında 27,860,920 TL yatırım yapan AYEDAŞ, 2018 yılında da yaklaşık 28 milyon yatırım yapmayı planlıyor.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ Enerjisa yetkilileri Şebeke Operasyon Bölge Müdürü İlkay Baydar, Müşteri Operasyon Bölge Müdürü Muhsin Kurt, Yapım İşleri Bölge Müdürü İrfan Dinçay, Marmara Şube Operasyon Müdürü Ayhan Boyacı ve Marmara Müşteri Operasyon Müdürü Nedime Binici, Kadıköy Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan’ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Özarslan’a Kadıköy’ün elektrik hizmetleri ile ilgili bilgiler veren Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ) Şebeke Operasyon Bölge Müdürü İlkay Baydar, “2017 yılında Kadıköy İlçesi sınırları içerisinde İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ) olarak yapılan yatırım miktarı 27,860,920 TL olup, 2018 itibari ile 16,542,672 TL’lik iş planlamaktayız. Yıl içerisinde gelecek taleplere istinaden yaklaşık olarak 28 Milyon TL ‘ye yakın bir yatırım yapmayı öngörüyoruz” dedi.

Kaymakam Dr. Mustafa Özarslan; ziyaretlerinden ve verdikleri bilgiden dolayı Şebeke Operasyon Bölge Müdürü İlkay Baydar, Müşteri Operasyon Bölge Müdürü Muhsin Kurt, Yapım İşleri Bölge Müdürü İrfan Dinçay, Marmara Şube Operasyon Müdürü Ayhan Boyacı ve Marmara Müşteri Operasyon Müdürü Nedime Binici’ ye teşekkür etti.

selyus