Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 16 Ocak 2020

BATİAD Başkanı Ateş ve yönetimi, İTO Başkanı Avdagiç’i ziyaret etti

Bayrampaşa Tekstilci ve İş İnsanları Derneği (BATİAD) Başkanı Bekir Taner Ateş, yönetim kurulu ile birlikte İstanbul Ticaret Odası Başkanı (İTO) Şekib Avdagiç’i ziyaret etti. Samimi ve dostane bir ortamda gerçekleşen ziyarette BATİAD başkanı ve yönetimi Başkan Avdagiç’e triko kazak hediye etti.

İTO Başkanlık binasında gerçekleşen buluşmada BATİAD Başkanı Ateş, Bayrampaşa tekstilcileri olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken, İTO Başkanı Avdagiç’te oda olarak geldikleri noktadan bahsetti.

BATİAD Başkanı Bekir Taner Ateş, “İTO Başkanımız Sayın Şekib Avdagiç ziyaret edip Bayrampaşa tekstil merkezimizin tanıtımını, sorunlarını, beklentilerini ve projelerimizi aktarma fırsatı bulduk. Kabulünden dolayı Sayın Başkanımıza şahsım, yönetim kurulum ve tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, “İTO Meclis Üyemiz, aynı zamanda BATİAD Başkanı Bekir Taner Ateş ve yönetimi ile bir araya geldik. Derneğin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldık. Tekstil sektörümüzün ihtiyaçlarını görüştük. Bayrampaşa tekstil bölgesinin üretimi olan triko ürünü için de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

selyus