Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 15 Eylül 2015

Coca’Cola insan sağlığını hiçe sayıyor!

Kutuların içi hijyenikten uzak olduğu için insanların sağlığı ile oynayan Coca’Cola, ciddi anlamda denetlenmiyor. İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Kocaelili vatandaşımız Atilla Biricik’in anlattıklarından yola çıkarak ilgili bakanlık yetkililerini göreve davet ediyoruz.

Coca’Cola insanların sağlığıyla oynamaya de devam ediyor. Daha önce şikayet üzerine birçok mahkemelik durumlarla karşı karşıya kalarak zor durumları yaşayan Coca’Cola, kendi yan ürünleri olan Cappy 1 litreliklerin içinde hijyenden uzak sağlıksız koşulların olduğu tespit edildi. Kocaeli’nden bir vatandaş Facebook hesabından paylaştığı fotoğraflara baktığınızda söylediklerinin doğru olup olmadığını sizde anlayacaksınız. Şimdi Kocaeli’nde ikamet eden Atilla Biricik’in kendi ağzından yaşadıklarını bir okuyalım.

COCA’COLA’LADAN YALAN ÜSTÜNE YALAN

Coca’Cola hakkında ciddi iddialarda bulunan Atilla Biricik, “Değerli dostlar geçen gün başımdan geçen bu olay üzerine evime Coca’Cola Bölge Sorumlusu ile Kocaeli Sorumlusu geldi. Olayı kendilerine aynen anlattım. Bunlar daha yanıma gelmeden benim Facebook’takı paylaşımlarımı okumuş ve aşırı rahatsız olmuşlar. Elimdeki bu Cappy kutusundan çıkan pisliği alıp laboratuvarlarda inceleyip sonucu bana ileteceklerini söylediler. Bana da bu ürünün yerine 1lt aynı üründen bıraktılar. Saka gibi değil mi? Tabi ki bende ürünü direkt çöpe attım.

Dün akşam saat 17:00 civarında Coca’Cola İstanbul Merkezden kendinin Süpervizör olduğunu söyleyen bir bayan aradı. Ürün hakkında o günkü numuneler ve kutu incelendiğinde üretim hatası olmadığı, bunun sevkiyat sırasında düştüğünü ve kapak kısmından hava aldığı için bu tür küf oluştuğunu söylediler. Açıkçası bu açıklamaya hiç şaşırmadım çünkü beklediğim bir açıklamaydı….

Şimdi asıl vahim durum bundan sonra başlıyor. Telefondaki bayan; bunun Coca’Cola için ciddi bir prestij kaybı olduğunu ve bu paylaşımı Facebook’tan ‘KALDIRMAMI’ istedi. Bende kendilerine kesinlikle kaldırmayacağımı söyleyerek reddettim. Kendilerinden konuyla ilgili raporun tarafıma mail yoluyla atılmasını istedim ama maalesef o mailde gelmedi… Arkadaşlar Coca’Cola yetkilileri muhtemelen bunu yayından kaldırmadığım için beni ve Fecebook adresimi şikayet edecekler… Sizden ricam lütfen ama lütfen bu paylaşımları yayabildiğimiz kadar yayalım….Unutmayın ki! Karınca da ateşi söndüremeyeceğini çoook iyi biliyordu…” dedi.

İlginizi çekebilir

Limon 1. oldu

Limon 1. oldu

selyus