Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 6 Aralık 2016

Dolar ve Euro’da düşüşler başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dolar ve euro’nuzu bozdurun çağrısı Türkiye Milletinde çok büyük bir karşılık gördü. Desteğin devam ettiği bu günlerde serbest piyasada dolar ve euro’nun hızla düşüşe geçtiği görülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türk Milletine seslenerek: “Gelin yastığınızın altında dövizler varsa yerli paramıza, milli paramıza yönelelim.” çağrısının ardından milletimiz ne var ne yok bozdurmaya başladı. Ayrıca bazı kurum, kuruluş, vakıf ve dernekler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına destek verdiği gibi milleti de desteğe davet etti. Öte yandan esnafta şu kadar dolar bozdur makbuzunu göster şu bedava gibi dükkanlarının camlarına notlar asarak Reisi Cumhurumuza destek veriyorlar.

Vatandaşların döviz bürolarında kuyruklar oluşturduğu şu günlerde görünen o ki Allah’ın izniyle ülkemiz için oynanan oyunlar yine tutmayacak.

Bugün itibariyle dolar ve Euro günü hızlı bir düşüşle kapattı. İnşallah ta dibe vurana kadar durmak yok.

İslam ve Türk düşmanı içerideki ve dışarıdaki gavurlar; “Sen ne kadar plan, hesap yaparsan yap. Allah’ın da bir planı var ve O’nun planı hüküm sürecek.” Unutma..!!

selyus