Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 17 Mart 2020

İsmail Saymaz, nihayet kovuldu (!)

Hürriyet Gazetesi yazarı İsmail Saymaz sosyal medya hesabından 18 yıldır çalıştığı kurumuyla yollarının ayrıldığını açıklasa da, Hürriyet yetkileri, çıktığı programlarda sürekli yaptığı kavgalar ve devlet yetkililerine karşı açıklamaları nediyle sürekli başlarını ağrıttığı için kovdukları söylendi. 

Bir çok isme iftiralar atan bununla da kalmayıp itibar suikastlerine imza atan Gazeteci İsmail Saymaz kovuldu. Saymaz geçtiğimiz günlerde de Beyaz TV ailesine iftiralar atmış, Oda Tv soruşturmasında devlete ihanet eden Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu’nu savunmuştu. Aslında tüm bunlar Saymaz’ıni lk vukuatı değildi. Saymaz, daha önce de attığı manşetler ile başörtüsünü hedef almıştı. Kapanan FETÖ’cü televizyon kanallarını savunmaktan geri kalmamıştı.

PKK KANALINDA DEVLETİ KATLİAM YAPMAKLA SUÇLAMIŞTI

Oda Tv soruşturmasını yürüten savcılarımıza FETÖ’cü imasında da bulunan Saymaz 2016 yılında Terör örgütü PKK’nın televizyon kanalı İMC Tv’ye çıkarak Devleti katliam yapmakla suçlamıştı. Kulis bilgilerine göre Hürriyet gazetesi, sürekli devlete ve hükümete karşı iftiralarda bulunan ve İslam düşmanlığı yapan Saymaz’ın vukuatlarına daha fazla dayanamayarak kovdu. Beyaz Gazete

İlginizi çekebilir

Coca-Cola’nın zararları!

Coca-Cola’nın zararları!

selyus