Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 11 Mayıs 2015

KADIKÖY LIFE YAYINLANDI…

İstanbul Basın Camiasının marka ismi ve yerel medyanın öncüsü Kadir Toprakkaya’nın büyük emek ve özverileriyle bugünlere Kadıköy Life Dergisi’nin yeni sayısı yayınlandı.

Türkiye’nin en kıymetli marka caddesi olan Bağdat Caddesi üzerindeki 100 dönümlük arazi, tam bir cennet bahçesi… Belki her gün önünden geçtiğiniz, ancak görüp gezmeyi düşünmediğiniz Göztepe Parkı, bundan böyle vazgeçilmezleriniz arasında olacak.

KURBAĞALIDERE BU KEZ TAMAM…

Bir başka müjdemiz, Kadıköy’ün tam 50 yıllık sorunu olan Kurbağalıdere sorununun bu kez kesin olarak çözüldüğü yönünde. Hatta gelecek yıl bölgeyi tanıyamayacaksınız.

KADIKÖY’E İKİNCİ METRO HATTI…

İlk defa internet haber portallarımızdan duyurduğumuz Kadıköy’e gelecek olan yeni metro hattı haberi de ilginizi çekecek.

TÜRKİYE’NİN İLK “DOKTOREVİ” AÇILIYOR…

Kadıköy, İLK’lere ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Bu doğrultuda Kalamış’ta inşa edilen Türkiye’nin ilk “Doktorevi”, Temmuz ayında kapılarını açıyor.

ANADOLU YAKASI’NA YENİ 5 YILDIZLI OTELLER GELİYOR…

Anadolu Yakası’na yeni 5 yıldızlı oteller geliyor. Bunlardan biri “Holiday Inn” markası altında Kadıköy’de, diğeri “Elite” markası ile Darıca’da açıldı. Diğer 6′sı ise gün sayıyor.

FİKİRTEPE KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞUYOR…

Çok şey yazılan, hatta büyük spekülasyonların yaşandığı  Fikirtepe, küllerinden yeniden doğacak ve yepyeni bir Kadıköy daha ortaya çıkaracak.

KADIKÖY’ÜN DE TARİHİ ÇARŞISI VAR…

Tarihi Kadıköy Çarşısı’nın artık bir turizm merkezi olduğunu kabul edebilirsiniz. Peki, her gün dünyanın çeşitli ülkelerinden konukları olan çarşının değerini biliyor muyuz?

Etiketler:
selyus