Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 8 Aralık 2016

Taraklı’nın ayakkabı boyacısı İbrahim Oruçoğlu’ndan utanalım!

Biraz vicdanı olan Taraklı’da ayakkabı boyacılığı yapan İbrahim Oruçoğlu’ndan utanır ve bankada ve ya yastığının altındaki dolar ile Eurolarını bozdurur.

Eğer bir ayakkabı boyacısı ülkesinin Cumhurbaşkanı tarafında yapılan çağrıya destek veriyorsa; ey gafiller boşuna bu “Büyük Türk Milleti” ile uğraşmayın. Bu millet vatanı için tankın altına da yatar, ülke ekonomisine karşılıksız katkı da verir. Bu ülkenin ekmeğini yiyen, havasını soluyan, işadamı, sanayici, milletvekili, belediye başkanı, dolgun maaşlarla makam koltuklarında oturan her kim ve kimler varsa bu eli öpülesi ayakkabı boyacısı İbrahim Oruçoğlu’ndan utansın ve bankalardaki dolar ile Eurolarını bozdurarak Türk Lirasına çevirsin.

Taraklı’da ayakkabı boyacılığı yapan Konyalı İbrahim Oruçoğlu, 200 dolar bozdurup makbuzunu getiren vatandaşların ayakkabısını ücretsiz boyuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine kampanyaya destek vermeyi kararlaştırdığını belirten boyacı Oruçoğlu, “Sayın cumhurbaşkanımızın çağrısı benim çok dikkatimi çekti. Doların yükselmesi biz esnafları çok kötü yönde etkiliyor! Bizimle birlikte halkıda etkiliyor. O nedenle böyle bir kampanya yapmaya başladım. 200 dolarını bozdurup, faturasını getirenin ayakkabısını ücretsiz boyuyorum” dedi.

Fotoğraf: taraklimedya.com

İlginizi çekebilir

Emeklilerin yüzü gülecek

Emeklilerin yüzü gülecek

selyus