Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 1 Ağustos 2015

Tatilcilerin ilk durağı İSPARK

Bayramlarda ve diğer özel günlerde memleketlerine ya da tatile gidecek olan vatandaşlar yolculuklarına başlamadan önce araçlarını İSPARK otoparklarına emanet edecek.

İSPARK havalimanına yakın noktalarda hizmete açtığı Park Et Devam Et otoparkları ile, Yenikapı ve Bostancı’da Deniz Otobüsü iskeleleri yanındaki Park Et Devam Et otoparkları ile ve Alibeyköy cep otogarı ile yolculuk yapacak vatandaşların ilk durağı oluyor.

3 SAATİ 1 TL’YE OTOPARK

İSPARK Atatürk Havalimanı yakınında bulunan bin araçlık otoparkında bekleme yapan yolcular için 3 saati 1 TL’ye otopark hizmeti veriyor. Aracını otoparka bırakıp yolculuk yapmak isteyen vatandaşlarda günlük 15 TL ödeme yaparak güvenli park hizmeti alıyor. Otopark ile Havalimanı arasında 15 dakikada bir ücretsiz ring seferleri düzenleniyor.

İSPARK ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı’na 1 km mesafedeki otoparkında da park et devam et hizmeti veriyor. Günlük 8 TL karşılığında araçlarını park eden vatandaşlar ücretsiz ring servisi ile havalimanına ulaştırılıyor.

BAYRAMLARDA İKİ KATI YOĞUNLUK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İSPARK, cep otogarı projesini ilk ayağı olan Alibeyköy Cep otogarında verilen hizmet kalitesini artırmak için çalışmalarını tamamladı.

Bayram tatillerinde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören ve sefer sayısının 2 katına kadar çıktığı Cep Otogarı, İSPARK tarafından alınan önlemler sonrasında yaşanacak yoğunluğa hazır hale getirildi. Yolcularını otobüse ulaştırmak için kendi araçları ile terminale gelen vatandaşlar Alibeyköy Cep Otogarı’nda ilk 30 dakika için otopark ücreti ödemiyor.

PARK ET DENİZ OTOBÜSÜ İLE YOLUNA DEVAM ET

İSPARK Park Et Devam Et projesi kapsamında deniz ulaşımını da teşvik etmek amacıyla Deniz Otobüsü ve Şehir Hatları iskelelerinin bulunduğu bölgelerde otopark açarak vatandaşlara uygun ücretli otopark hizmeti sunuyor. Deniz ulaşımı ile şehir dışına çıkacak vatandaşlar Yenikapı ve Bostancı’da bulunan otoparklara araçlarını park ederek deniz otobüsü ile yolculuklarına devam edecek.

Etiketler:
selyus