TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, “Dünyanın rotası Türkiye Cumhuriyetidir”

TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, “Dünyanın rotası Türkiye Cumhuriyetidir. Bu yüzden bu vatana, bu millete, bu bayrağa sahip çıkmamız lazım” dedi.

Nitelikli Sivaslıların tespit edilmesi ve desteklenmesi, iş birliktelikleri sağlanması, ortak projeler üretilmesi, etkili, başarılı Sivaslıların tecrübelerinden faydalanılması amacıyla kurulan Sivas Bileşenleri’nin düzenlediği “1. Sivas Enleri” ödül töreninde söz alan Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TUMKİAD) Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, geceye damga vuran bir konuşma yaptı. Konuşmasının ardından güçlü alkış alan Tanrıkulu, ayrıca gecede alanında başarılı olanlara ödüllerini verdi.

“ÜLKEMİZİ VE CUMHURİYETİMİZİ YIKMAK İSTEYENLER VAR”

TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, “TÜMKİAD olarak, bu ülkenin yerli ve milli bireyleri olarak, ülkemizin 81 ilinde örgütlenmeye çalışan, bu ülkenin ekonomisinin güçlü olması gerektiğine inanan bir kuruluşuz. TÜMKİAD, 12 ilimizde il başkanlığımız ve İstanbul Ticaret Odası’nda (İTO) 10 arkadaşımız temsil ediliyor. Türkiye’de ekonomi çok önemli. Artık savaşlar cephede olmuyor. Özellikle ülkemizi ve Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimizi yıkmak için tek hedefleri var, ekonomi ile yıkmak istiyorlar. O yüzden ekonomide güçlü olursak hedeflerimiz güçlü olur. Ekonomide güçlü olursak milletimiz güçlü olur. Ekonomide güçlü olursak bu ülkenin geleceği güçlü olur. Hazreti Ali’nin bir sözünü hatırlatmak istiyorum: “Her şeyi affedin ama vatana ihanet edeni asla affetmeyin.” Dünyanın rotası Türkiye Cumhuriyetidir. Bu yüzden bu vatana, bu millete, bu bayrağa sahip çıkmamız lazım” dedi.

selyus