Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 8 Aralık 2016

TÜSİAD’a kim hesap soracak?

Bu ülkenin milli ve yerli İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak, TÜSİAD’ın muhatabı hangi bakanlıksa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına destek vermemelerinin nedenini sormasını bekliyoruz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dolar ve Eurolarını Türk Lirasına çevirin çağrısına milyonlarca vatandaşımız başta olmak üzere bir çok kurum ve kuruluşun yanı sıra MÜSİAD ile TÜMSİAD destek verirken TÜSİAD neden hala suskun? Türkiye topraklarında ve Türk Bayrağı altında ticaret yapan TÜSİAD, Türkiye’nin Reis Cumhurunun çağrısına kulak tıkayarak Ulü’l Emre itaat etmenin farz olduğunu bilmez mi? Yoksa bu TUSİAD yerli ve milli bir kuruluş değil mi? Acaba bunların Ulü’l Emre itaat ettikleri yer dışarıda mı? Yoksa TÜSİAD bu ülke ekonomisinin çökmesi için göbek atmayı hayal edenler tarafında mı?

Bu ülkenin milli ve yerli İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak, TÜSİAD’ın muhatabı hangi bakanlıksa Türkiye’nin Başkomutanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına destek vermemelerinin nedenini sormasını bekliyoruz!

selyus