Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ 30 Mayıs 2016

Yenibosna Starcity’de yüzde 80 indirim

Yenibosna’da Starcity outlet alışveriş merkezinin düzenlediği Garaj Günleri Kampanyası ziyaretçilerin akınına uğradı. Yüzde 80’e varan indirimler görenleri şaşkına çevirdi.

Yaz alışverişinin başladığı bu günlerde, İstanbul Yenibosna’da bir alışveriş merkezinin düzenlediği Garaj Günlerinde etiketler yarı yarıya indi. Şortlar, tişörtler, bikiniler, mayolara yaz gelmeden indirim geldi. Garaj Günlerinde ünlü markaların fiyatları yarı yarıya indi. Özellikle tatile çıkacaklar akın etti. Alışveriş Merkezi’nin garajında mayolar 30 TL, elbiseler 20 TL, şortlar 10 TL, tişörtler 7 TL’den başlayan fiyatla gelenleri cezbetti. Sadece kadınlar değil erkekler de fırsatları kaçırmadı. Yenibosna’da bulunan AVM’de Garaj Günleri 5 Haziran Pazar akşamına kadar sürecek.

”DÜNYA MARKALARI GARAJDA”

AVM Direktörü Fahir Çam, Garaj Günlerinin 10’uncusunun başladığını belirterek “Türkiye’deki tüm dünya markalarının serisi ve sezonu kırılmış ürünlerini burada topladık. Gerçekten sezonunda bulduğunuz fiyatların yarısına kadar bulabileceğiniz ürünleri burada görebilirsiniz. Serisi ve sezonu olmayan ürünler yer alıyor. Kendi bedeninize uygun bulamayabilirsiniz ama bedeninize uygun bulduğunuz ürünleri yarı fiyatına bulabiliyorsunuz. Buranın en önemli özelliği ürünlerin sezonu serisi kırılmış olması ve gerçek outlet olmasıdır. Tüm markalar ürünlerini garaja topladı. 5 Haziran’a kadar outlet ürünlerini tüm ziyaretçilerimize sunacaklar.

”BABALAR GÜNÜ ÖNCESİ FIRSAT”

Yaz öncesi insanların tatile gidecekleri dönemde yazlık alışverişlerin yoğun olduğunu belirten Çam, ”Babalar Günü öncesinde ciddi bir fırsat. Sezon fiyatlarının çok altınla alabilecekleri ve her yaş gurubuna hitap eden ürünler garaj günlerinde yer alıyor. Tüm ziyaretçileri 5 Haziran’a kadar Garaj Günlerine bekliyoruz” diye konuştu.

Alışverişe gelen bir vatandaş, ”Fiyatlar çok uygun. Biz yurt dışında yaşıyoruz. Buraya tesadüfen geldik. Gömlek ve tişört alıyorum” dedi. Alışverişe gelen diğer bir vatandaş, ”Tişört ve ayakkabı aldım. Fiyat çok uygun. Fazla takip edemiyorum. Arada sırada takip ediyorum. Arkadaşımla geldim. Belki tekrar gelebilirim” diye konuştu.

Özel tasarlanan indirim garajında, dünya markalarına en uygun fiyatlarla ulaşma fırsatı sunuluyor. 10’uncusu düzenlen Garaj Günlerinde giyim, oyuncak, ayakkabı, ev tekstili ve ev aksesuarı sektörlerinden 48 büyük markanın katılımı ile ziyaretçilere ürünler sunuluyor. Garaj Günleri 5 Haziran kadar sürecek.

selyus